Marianne


311011

2011/10/31

hei taas blogi pitkästä aikaa. Oon ollu menossa koko viikon ja sain nyt tilaisuuden käydä koneella niin aattelin kertoo vähäsen mun kuulumisia. Eli oikeestaan koko viime viikon olin koulussa, treeneissä ja enkun tukiopetuksessa. Perjantaina lähin sit leirille ja palasin sieltä eilen. Koko viime viikon aikana ehdin käydä kaks tai kolme kertaa koneella. Mutta kuitenki.
Viime viikolla Joensuussa aukesi Cubus. Siellä oli tosi paljon kaikkee kivoja avajaistarjouksia ja mukaanhan sieltä lähti jättikokonen löllöneule ja ihan tavallinen tummansininen paitapusero. Olisin ostanu vielä farkutkin, mutta jonot oli niin tuskasen pitkät ja en jaksanu jonottaa sovittamaan. No ehkä tällä viikolla siellä vois käydä tekee vielä semmosen tutustumiskierrosken ku siellä väenpaljoudessa ei oikee onnistunu. :)
 Koko viikonlopun olin sitten leirillä tanhuvarassa. Leiri oli mun osalta täysi katastrofi. Kirjaimellisesti. Oikeestaan kaikki testit meni ihan penkin alle ja mikään ei vaa oikee onnistunu. Hyppytreenissä taas menin kaatumaan jotenki kummallisesti kaarrejuoksun huonojen askelien takia ja molemmat polvet aukes aika ilkeesti. Nyt toinen polvi on tosissaanki paksuna ja turvonnut, mustelmilla ja sitten siinä on semmonen puolipolvee kattava haava. Ja hyppyhän meni tietysti ihan sekasin sitten sen kaatumisen jälkee ja koko treeni oli tosi huono sillä varoin sitä kaarretta liikaa. Viimesenä leiripäivänä kaaduin tietty uudestaan sen kipeemmän polven päälle ja auki uudestaan. Vikassa treenissä myös penikat keksi kipeytyä ja loikkiminen oli enemmän ku tuskaa. Kuitenki taistelin treenin loppuun asti ja sain lähes kaiken tehtyy hyvin. Yhteisen osion jätin tekemättä ihan sen takia, ettei paikat rikkoudu enää enempää. Noin 20min loikkatreenin jälkee istuin jääpussit molemmissa jaloissa ja toinen polvi teipattuna ja mietin että on tää urheilu vaan nii kivaa. Kun muut meni sitten tekee sitä yhteisosiota nii mä kävin vähä joogailemassa ja venyttelemässä. Yllätyin taas positiivisesti ku liikkuvuus on parantunu. 
Mutta semmonen oli leiri ja arvaatkaahan mitä sen jälkee. No ravit tietenki. Raveissa otin kuvia kylmissäni ja väsyneenä. Noin kymmenen aikaan pääsin viimein kotiin ja nukahdin heti. yritän tällä viikolla sitten ottaa jotain kuvia nii ette kyllästy lukee tätä mun blogia.
-Nevaeh-

1 kommentti:

  1. ihana lukea sinun kuulumisia ja mahtava juttu ettei tästä blogista tullu pelkästään kuvablogi. =)

    VastaaPoista