Marianne


011111

2011/11/01

Nyt ei mee hyvin. Meidän Elsa on tosi sairas. Toivottavasti selvii. Eläinlääkäri ei hirveesti antanu armoo vaa sano suoraa: "Kannattaahan sitä yrittää hoitaa, mutta kyllä se varmaa kuolee". 
Elsa on siis meidän 5-6 vuotias löytökissa, joka todettiin sairastavan munuaisten vajaatoimintaa. Se oli koko tän päivän eläinlääkärissä, koska huomattiin sen olleen laihtunut ja että sen suussa oli jotain pahasti vikana. Eläinlääkäri totesi, et sen suu on pahasti tulehtunu ja että sen munuaisen arvot on nii korkeet et käytännös sen pitäs olla jo kuollu. Kuitenki saatiin tyttö tänää kotii ja nyt hoivaillaan sitä oikee kunnolla et se selviäis. Ei oo kiva ku Repe menetettii kesällä ja nyt heti syksyllä on toinen läheinen jo noin pahassa kunnossa. :( -Nevaeh-

2 kommenttia:

  1. Voi ei ihan kamalaa!:( Oon niin kissaihminen kun vaan voi olla ja itelläni on kaks mulle aivan mielettömän rakasta kissaa. Mä en varmaa kestäis jos jompi kumpi olis noin huonona. Olisin varmasti lähtenyt kuljettamaan eläinsairaalaan, siellä ne osaa tehdä kuolemansairaistakin eläimistä taas terveitä.

    Voimia paljon sulle!♥ Toivotaan että kaikki kääntyy vielä parhain päin:)

    http://annidiary.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. voikamala :S toivottavasti se selviii ;;( voimia myös miulta <3 ;((

    VastaaPoista