Marianne


250112

2012/01/25Moi blogi!
Mitäs te? Mulla meni viime aamuyö migreenin kourissa (taas vaihteeks). Ei tainnu olla ku kolmas kerta nyt puolentoista viikon sisään. Ei oo yhtään kivaa ku on ihan toimintakyvytön. Onneks kuitenki sai uudet lääkkeet reilu kk sitten nii en oo ihan nii kuollut kuin tavallisesti. No tänään jätin siis aamutreenit väliin, syystäkin. Kouluun menin sitten 11 koska meillä oli enkussa koe-essee. Eipä ajatukset kauheesti kulkenu. Kaiken tän migreenihässäkän keskellä oon saanu itteni ihan mahottomaan jumiin. Kroppa on nii kipsissä, etten muista millon viimeks ollu tällästä. Sen siitä saa ku menee sairastuu ja sitten jatkaa treenailua. No kyllä tää tästä, viimestää ens tiistaina jolloin on kauan ootettu hieronta! Mutta siis tällästä tällä kertaa.
Mitään asukuvia en oo saanu napsittua, eikä mulla kyllä mitää kummosta oo päälläkään ollu. Tossa alapuolella hieman viime vklp urheilukuva satoa! Lisää peli kuvia lauantain täältä ja sunnuntain täältä. Vasta sunnuntaina alko ton uuden putken käyttö paremmin luonnistua, mutta tässä omia lemppareitani.


Yu.ta, lätkää ja raveja. (laatu ei se paras mahollinen, sillä pienennän aina kaikki kuvat jotka laitan blogiin)
Mitäs mieltä ootte?
-Nevaeh-

4 kommenttia:

 1. Mua jäi ihan ihmetyttämään miten hyvälaatusia kuvia saat tommosista toimintatilanteista! Ja hyvälaatusella siis tarkotan tarkkoja ja selkeitä tällä kertaa :) Itsekin vois yrittää petrata, jos pääsis sit joskus miehen otteluita kuvailemaan!

  VastaaPoista
 2. Huonommassa valossa kuvatessa valovoima nousee suureen rooliin, joten noi kuvat on otettu uudella valovoimasella putkella :)

  VastaaPoista
 3. toivottavasti noi mikreenit vähän hellittäisivät, eivätkä tulisi niin usein vaivaksesi! kivoja kuvia :)

  http://www.once-real.blogspot.com
  blogissani on käynnissä arvonta, käyhän tsekkaamassa! :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, mukavan oloinen arvonta! Tykkäsin ja osallistuin!

  VastaaPoista