Marianne


220212

2012/02/22

Moikka moi blogi ja lukijat!
Oon nyt innostunu ottamaan enemmän näitä päivänasu kuvia, toivottavasti nää on teistä kiinnostavia. Taas oli päällä Tampereen ostoksia. Eli punainen paitapusero Seppälästä 14,95 ja mustat kiilakorot Skopunkten 34,95e. Paidassa rakastuin raikkaaseen punaiseen ja kengissä tuohon vaaleanruskeaan korkkiosaan, jotka tekee kengistä myös superkevyet. 

Sitten seuraavaksi asiaa hiuksista. Kuten jotkut teistä varmaan muistaakin niin oon tainnu sanoo muutaman sanan hiusten leikkaamisesta vanhojen jälkeen. No nappailin ite kotona latvoista huonot pois ja nää on nyt aika kivan pituset. Ja tällä hetkellä kiharrettu hius näyttää myös aika tosi hyvältä. Vai, huomaatteko te ees mitään muutosta? Sitten hiusasiasta toiseen, nimittän tää jokapäivänen kihartaminen on aika työlästä ja aikaa vievää. Oon miettiny miltä näyttäs loiva permanentti. Tiiän, että se on hiuksille aika kova operaatio ja rasittaa niitä paljon, mutta rasittaahan jokapäivänen kihartaminenkin. Jos siellä näytön toisella puolella on parturi väkeä niin kertoilkaahan mulle kuullostaako tommonen loiva permis miltä? Tai onko se ylipäätään kannattava ja kuinka rasittava? Jos jollain on myös omakohtaisia kokemuksia niin niitäkin otan ilolla vastaan. kiitos!

-Nevaeh-

8 kommenttia:

 1. No tässä tulisi kunnon paasaus siitä permanentista :D

  Se on ihan kiva ajatuksena, sellaisen loivan ja ihanan kestokiharan voisin ottaa itsellenikin mutta pitkien hiusten kihartaminen isoilla rullilla ( =että niistä tulisi loivat eikä sellaiset säkkärät lammaskiharat) on vähän yhtä tyhjän kanssa, koska pitkä hius painaa ja vetää sitä hiusta alaspäin, eli kihara suoristuu melko helposti ja kun se kihara muutenkin "kuluu" käytössä niin sellainen loiva kihara on hyvin äkkiä suora :/ ja niinkun sanoit itsekin niin se permis rasittaa aika paljon hiusta ja tuossa tapauksessa se rasittuisi ihan turhaan kun hius olisi aika nopeasti taas samannäköinen kun ennenkin, mutta se rakennemuutos on jäljellä siellä tukassa kun hius on koko matkalta "avattu" aineilla että se saadaan muotoutumaan siihen uuteen asentoon eli kiharalle, ja sitten jälkeenpäin "kiinnitetty" eli ns. korjattu hius takaisin kiinni, ja tästä seuraa hiusten kuivuminen ja jos sen hiuksen rakenne kärsii pahasti niin sitä ei voi paikata millään vaan sen saa kuntoon vaan leikkaamalla :|

  Oon kaavaillut tekeväni muutaman vinkkipostauksen mun blogiin erilaisista kihartamistekniikoista kunhan ehdin, ja oon ajatellut esitellä muutaman sellaisen tavan missä ne kuumat raudat voi unohtaa joten kannattaa olla kuulolla :)

  VastaaPoista
 2. Noniin, jee! Niitä postauksia odotellessa!

  VastaaPoista
 3. ihana asu:) mistä noi mustat farkut on?:)

  VastaaPoista
 4. Housut taitaa olla hmltä, en oo aivan varma

  VastaaPoista
 5. Millä tavalla teet tuollaiset kiharat, kuin sinulla on näissä kuvissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tavallisella sauvakihartimella, jonka jälkeen pöyhin hiukset kunnolla. Kihara aukeaa ja siitä tulee silloin vähäsen loivempi.

   Poista
 6. Kiva asu! Ja ihanat hiukset sulla! :-)

  http://tilda-plan.blogspot.com/

  VastaaPoista