Marianne


300312

2012/03/30

Moikka blogi!

Mulla on tänään ollu tekemistä täynnä oleva päivä. Oon käyny tekee kokeen, kävin treenaa, sitten oli akupunktio jonka jälkee käytii kuvaamassa uudet seura-asut. Vastasin itse kuvien ottamisesta, mutta esittelin päälläni myös naisten malliston, jotka sitten äiti kuvas. 

Akupunktiossa kävin elämäni ensimmäisen kerran. Syynä on nuo migreenit. Mutta siis, pelkäsin hoitoa melko paljon sillä en tykkää neuloista. Kuitenkin neulat oli niin ohkasia, että niitten laittoa ei pahemmin huomannu. Kuitenkin joihinkin kohtiin, kuten kallonpohjaan, hartioihin ja ohimoihin ne kirpas rokotuksen verran. Pois ottaminen tuntuis suunnilleen samalta. Hoidon jälkeen olo oli hieman hölmö ja "hidas", vähän samanlainen kuin oikein kovan hieronnan jälkeen. Hoito kesti noin 35min ja neulat oli paikallaan noin 20min. Vaikka hoidon ei pitäs sattuu nii en ollu asiasta ihan samaa mieltä.

Seura-assuja käytiin kuvailemassa sitten akupunktion jälkee. Olin tavallaan kokonaan vastuussa kamera puolen hommista. Laittelinkin kaiken valmiiksi ja kuvailin sen miesten malliston. Naisten mallistossa olin itse "mallina" ja kuvat otti äiti. Kotiin tultuani muokkailin kuvia ja enää mun tarttee toimittaa ne seuralle, joka hoitaa ne sit eteenpäin. Kyseisitä kuvista tehdään sitten seura-asu mallisto, josta seuralaiset voi tilata seuran omia urheiluasuja. Tai siis näin mä tän asian ymmärsin. Kun se on valmis, voin siitä sitten jotain tännekkin laittaa, mutta tässä teille hieman esimakua muutamista adidaksen urheiluvaatteista.


 -Nevaeh-

9 kommenttia:

 1. oot sä vaan niin nätti! :) ois kiva jos kertosit millasta musiikkia kuuntelet ja sellasia perusjuttuja omasta ittestäs tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
 2. kivat saappaat!:) kuuluuko lenkkarikin seura-asuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkarit ei kuulu, vaikka nekin on adidaksen

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Missä kävit akupunktiossa ja vieläkö uskaltaudut toisen kerran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kävin akupunktiossan neurofysio nimisessä paikassa. Suunnitelmissa on käydä vielä toisen kerran ja sen jälkeen katotaan miten ne autaa, eli ootetaan ja katotaan tuleeko migreeniä.

   Poista
 4. Rakastan ite urheiluvaatteita! Hyvän treenin kruunaa kun on kivat varusteet päällä (naisethan on usein vähän materialisteja! ;]) Ois kiva saada enemmän postauksia sun siltä osalta elämää, kun ilmeisesti kuitenkin useasti viikossa vedät noita treenikamoja päälle? Hyvässä kunnossa muuten olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kivasta ideasta, pitää laittaa niitäkin asukuvia tänne :)

   Poista