Marianne


090512

2012/05/09
hellou!

Saanko esitellä jotain uutta ja ihanaa! Nimittäin uusi takki treeneihin. Tämmönen mukava tuulenpitävä ja melko lämmin. Ihanan kapea ja hyvä päällä! Urheiluvaatteita ei koskaa voi olla liikaa. 

Ja sitten lisää asiaa urheilusta, nimittäin olin sen viime viikonlopun leireilemässä Tanhuvaarassa. Leiri oli tosi kiva ja saatiin paljon hyviä treenejä aikaan ja syötiin aivan huippuhyvää ruokaa. Tein muutamia testiennätyksiä ja hyppäsin kokonaan uuden harkkaenkan 165cm. Jos valmentajani laittaa siitä videon omille nettisivuilleen, niin laitan sitten linkin myös tänne, niin voitte käydä kattomassa. 

Tässä vaiheessa kevättä' treenailulle ja urheilulle kuuluu pääosin aika hyvää. Treenejä on tullut tehtyä ja kevään aikana on onnistuttu rikkomaan vähän kaikenlaisia ennätyksiä, viimesimpänä se uus harkkaenkka. Ollaan kokeiltu myös kaikkea muuta uutta. Mm. korkeushyppyä, niin että viimeinen askel tulee korotetulle tasolle ja auttaa täten parantamaan ponnistusasentoa. Tätä ollaan tehty kaksi kertaa ja jo heti ekalla kerralla hyppäsin 175cm lenkkareissa lyhyellä vauhdilla! Nyt kelien lämmetessä ollaan viimein päästy treenaamaan myös ulkona. Mun mielestä ulkona treenaaminen on vaan niin paljon mukavampaa kuin sisällä ja toivottavasti se on myös näkyny asenteessa. 

Jos teillä on jotain kysymyksiä urheilusta, niin kysykää pois.
Jos olen ahkera, niin voisin kirjotella aiheesta hieman enemmän myös tänne blogin puolelle!

-Nevaeh-

8 kommenttia:

 1. joo lisää urheilusta ! :)

  VastaaPoista
 2. oi, huippua! tiiän miten paljon enkkojen rikkominen antaa motivaatiota. :) voisit ehkä joskus julkaista videota treeneistä? ois kiva nähdä miten siellä päin treenataan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä varmaan jotain treeni juttuja voisin laittaakkin, jos ei muuten niin linkkejä

   Poista
 3. oot ihan älyttömän hyvässä kunnossa ja joo kuntoilet mutta syötkö jotenki himoterveellisesti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. syön aivan tavallisesti eli en mitää ihmeellisiä huomioita tee ruokavalion suhteen

   Poista
 4. Mua kiinnostaa, kuinka monta kertaa viikossa/tuntia per päivä harrastat liikuntaa ja mitä sun treenit sisältää? Kun oot kuitenkin ns. kilpaurheilija niin ois kiva tietää, miten intensiivistä se treenaaminen on. Ite en harrasta mitään yksittäistä lajia (organisoidusti), mutta muuten liikun todella aktiivisesti ja monipuolisesti (joka päivä ainakin pari tuntia jotakin). Ja kuinka usein sulla on sellasia päivä, että et harrasta mitään liikuntaa(toisin sanoen siis lepopäiviä). Ja sit vielä tosta ravinnosta: Syötkö urheilijana monta lämmintä ateriaa ja kuinka usein herkuttelet?
  Kiva, jos voisit vähän valaista asiaa. Mukava (ja varmaan myös hyödyllistä!) verrata omia tottumuksia muihin, kun vaikutat tosi samantyyliseltä ihmiseltä kun ite oon. :)
  p.s. Tykkään lukea sun blogias, se piristää aina arjen keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän mä jonkunlaisen postauksen jaksa näistä jutuista tehä, niin saat sit tietää tarkemmin

   Poista