Marianne


050612

2012/06/05

hellou!

Asiaa urheilusta! Eli siis, koska musta on tosi vaikee kirjottaa yhtä isoo postausta urheilusta, niin meinasin kirjotella tämmösiä yksittäisiä postauksia. Treenivaatteita on esitelly jo kahteen otteeseen, mutta lisää tulee satunnaisesti. Nyt meinasin kertoa teille mun kaudenavauksesta, joka oli eilen Lappeenrannassa. 

Kisapaikka oli jo ennestään tuttu, hyppäsin siellä viime vuonna kerran. Alustana on yks mun lemppareista, eli sininen mondo. Sinäänsä alustalla ei niin kauhean suurta eroa ole, mutta mun päähän on vaan tarttunut semmonen ajatus, että sininen mondo on paras. piste. Sää oli melko hyvä, puolipilvistä ja lämpötila oli noin plus 16. Tuultakin hieman, mutta se oli mulle just sopivasti myötänen ja sain siirrellä merkkiä melko reippaasti kauemmaks. Verkkailu tuntu melko hyvältä ja olo oli kimmoisa. Avareissaa juoksu tuntui melko vahvalta ja voimakkaalta. Hyppäsin yhteensä neljä verkkahyppyä, kaks matalammilta korkeuksilta ja kaks hieman korkeammalta. Kisassa riman korotukset meni seuraavasti: 155, 160, 163, 168, 171. Aloitin siis tosta 155. Koska kisassa oli mukana myös 17 vuotiaat, niin rima nostettiin sitten 160 jälkeen 163een. Koska olin kyseisen korkeuden jälkeen ainut hyppääjä sain itse päättää, mitä seuravaksi laitettiin. Nostin suoraan 168, sillä se on naisten A-luokan tulos ja samalla Kalevan kisa raja. 168 ylittyi toisellä hypyllä aika kevyesti ja seuraavaksi nostin riman 171een. Korkeus oli vielä tällä kertaa hieman liikaa, mutta menee varmasti lähiaikoina. Hyviä yrityksiä sain kuitenkin kyseisestä korkeudesta. 

Tässä muutamia kuvia reissulta.
Tälläsiä kuvia ja kuvasarjaa. Joissain kuvissa asento on aika outo, näitä pitää katella valmentajan kanssa ja pohtiä mikä menee vikaan.'
Olisko teillä ehotuksia, millasia urheilupostauksia voisin tehä?

-Nevaeh-
 

10 kommenttia:

 1. Tällaset on ainakin kivoja! Ja jos alat noissa Kalevan kisoissa käymään, niin niistä :) Ja muutenkin olis kiva, jos kertoisit miten korkeutta treenataan. Itellä tuo yleisurheilu on melko vierasta (oon kyllä yhen vuoden joskus pienenä ollu yu-koulussa :D), ja olis kiva tietää mitä kaikkea harjoittelua korkeuteen kuuluu. Itseasias en edes tienny, että oot yleisurheilija :D Oon seurannu tätä blogia vasta vähän aikaa, mutta ihana tää on !

  VastaaPoista
 2. sulla on upee vartalo ! (: mut tää oli tosi kiva ja vähän erilainen postaus mitä yleensä, tykkään (: noi kuvat on myös tosi hyviä, varsinki toi on upee kuva, missä sä oot just ton riman yläpuolella (:

  http://nnepaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. hassua miten pietät tuota kättä tuossa ''mahan päällä'' riman ylityksessä. jokainen tyylillään! ;) onnea kesän kisoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi käsi mahan päällä on välillä jopa pieni ongelma, mutta sille ei voi oikeen mitään. Yksi talvi yritettiin kitkeä tapaa pois, mutta ei olla onnistuttu

   Poista
 4. Tää oli postaus mun mieleen! Tsemppiä seuraaviin kisoihin, toivottavasti sillon menee tuo 171 yli ;) Toivoisin kuvia nimen omaan sun treenaamisesta. Tiedän, että on hankala ottaa kuvia treenien aikana mut jos saisit jonkun perheenjäsenen tai kavaerin kameran toiselle puolelle? Esimerkiksi kunnon Suomi-maisema + vauhdikkaat treenit = täydellisyys! Ite otin tässä yks päivä siskoni kanssa suolla lenkkeillessämme (ihan super hauskaa ja rankkaa!!) kännykän kameralla kuvia, tuli yllättävän hyvälaatusia ja noita kuvia on kiva katella sit vuosien ja vuosien jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suunnitelmissa olis, että joku kerta voisin raahata kameran mukaan treeneihin ja pakottaa jonkun kuvaamaan.

   Poista
 5. Eiks Kalevan kisat tuu telkkarista? Kerro sitten etukäteen, jos sinne menet ja näyt siellä :)

  Mikä sun etunimi muuten on? Ja missä seurassa treenaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne tulee, mutta yleensä karsintoja ei näytetä telkassa. Vaan finaalin parhaat hypyt.
   Edustan Joensuun Katajaa

   Poista