Marianne


250612

2012/06/25

Hello!

Hengissä ollaan! Eilen palasin kotiin Mäntyharjulta, jossa oltiin viettämässä juhannusta P.n kanssa. Automatkat sujui molempiin suuntiin hyvin. Taisin turhaan pelätä ton pitkän matkan ajamista yksin. Tai no, vaan takasin kotiin tulin yksin. Mennessä mulla oli mukana kyydissä P ja älyttömästi jääkiekko tavaraa :) 

Juhannus meni mun mielestä tosi nopeesti. Olisin voinu jäähä sinne mökkeilemään ja syömään hyvää ruokaa vielä moneks päivää. Uskalsin käydä myös kahesti uimassa. Vesi oli todella kylmää... Saunottiin paljon, niin savuvaunassa kuin tavan saunassakin. Itikan puremilta ei sitten selvitty ja yöt meni niitä raapiessa sekä kynttilän valossa korttia pelatessa. Ja sitten seuraakin aivan järjetön kuvapläräys!!

huh huh, sain muutaman kerran selata noi kuvat läpi ennen kuin nää valkkasin. Sitten asiasta toiseen, nimittäin mie ja mamma ollaan lähössä huomenna sinne Em-kisoihin. Saa nähdä otanko koneen mukaan, sillä luin kisojen nettisivuilta, että paikan päälle ei saa viedä järkkäreitä! Miksi!!!! Jos en kameraa saa jollain salakonstein kuljetettua sinne stadionille, niin mistäs mä sitten teille postaan? Noh, pitää miettiä asiaa ja kattoo, että miten teen. 


-Nevaeh-

2 kommenttia: