Marianne


010712

2012/07/01

Moikka!

Nyt meinasin postata teille EM-kisareissun parhaat palat. 

DAY 1
Lähettiin tiistaina matkaan. Ajettiin autolla Järvenpäähän Ninnin luo, jossa vietettiin eka yö. Käytiin illalla shoppailemassa Jumbossa. Oli oikeesti aika kivoja alennuksia ja ostelinkin vähän kaikkea :) Noissa kuvissa näkee sitten mun asua. Yks myyjäkin kysy, et mistä toi mun paita on ku on niin kiva. Tuli hyvä mieli :)  Illalla menikin sitten aika myöhään, kun kuulumisia vaihdettiin. Käytiin sitten nukkumaan varmaan jossain puol kaks?


DAY 2
Ensimmäinen kisapäivä. Herättiin aamulla varmaan jossain puol seiska tai seiskan aikaan. Mussuteltiin aamupala ja lähettiin sitten kohti Helsinkiä. Junalla mentiin Pasilaan ja asemalta mentiin hotellille. Hotellilla pikainen vaatteiden vaihto ja kävellen kohti stadikkaa! Matkaa oli noin 2,8km. Perille päästyämme ostimme vuorokausiliput ja käytiin kattomassa tapahtumapuisto. Tästä lähettiin sitten kattomaan aamupäivän kisoja. Loppupäivä menikin sitten kisoja katellessa, paitsi muutaman tunnin tauon aikana käytiin hotellilla majoittumassa. 

DAY 3
Koska meillä oli univelkoja, niin nukuttiin pitkään ja ruettiin sitten kattomaan kisoja telkkarista. Aamupäiväks suunnattiin kaupunkiin vähän kiertelemään, mukana myös Ninni! Tästä sitten hotellin kautta kisoihin ja illalla käytiin Rossossa syömässä. Päivän kohokohtia oli naisten korkeuden finaali, miesten keihään finaali ja tietysti Lemaitre.DAY 4
Viimenen kisapäivä meidän osalta. Vietettiin koko päivä aamusta iltaan ihan stadikan lähistössä. Istuttiin takapuolet kipeiks ja taputettiin kädet tunnottomiks. Ja sain yhteiskuvan Ruth Beitian kanssa!!

Kiva reissu kaikin puolin
Nyt meen kattoo jalkapalloo!

-Nevaeh-

4 kommenttia:

 1. Huippuja kuvia ja muutenkin kivan näkönen reissu! Tonne ei tainnu olla edes kalliit liput? Ois itekkin voinu lähtee kattoo jos vaan ei ois ollu töitä :/ Sulla on kyllä todella ihania vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liput oli ihan sopivan hintaset, kiitos :)

   Poista
 2. Mistä oot ostanu nuo "nahkan" näköiset legginssit?

  VastaaPoista