Marianne


300712

2012/07/30

MOI!

Eilen taisin luvata teille jotain pientä urheilupäivitystä sunnuntain kisasta. Kyseessä oli siis pm-kilpailut, jotka käytiin Lieksassa. Kisaan lähteminen jännitti vähän, sillä en ollu hypänny yhtään kisaa reiluun kuukauteen. Hyppytreenejäkään ei ollu kovin montaa kappaletta alla ton nilkan takia. Ennen kisaa tiesin jo, että en pysty hyppäämään kovaa ilman kipuja, mutta en todellakaan ajatellu, että nilkka olis ollu noin huonossa kunnossa. Jo heti eka verkkahyppy vihlas, mutta seuraavissa kipu ei tuntunukkaan enää nii pahalta. Kisassa kipu alkoi taas pahentua ja kipu kasvoi hyppy hypyltä. Jos olisin oikein viisas ollut, niin olisin jättäny kisan kesken, mutta keskeyttäminen ei oo mulle vaihtoehto. Hyppäsin sitten väkipakolla 166 yli ja 170stä oli ihan kohtalaisia yrityksiä, vaikka ne tuntui aika karmeilta...

Kisan jälkee paha maku suussa ja muutenki tosi pettyny olo. Muutamat kyyneleetkin pääs kisan aika, että jälkeen, mutta sitähän se urheilu on. Katotaan miten tästä jatketaan.
-Nevaeh-

4 kommenttia:

 1. Voisitko esitellä jossain postauksessa teijän perheen lemmikit ja eläimet?

  VastaaPoista
 2. tiiän tasan tarkkaan miltä tuntuu hypätä kipeellä nilkalla! :/ koko viime kesän nilkutin kisasta toiseen kipeen nilkan takia. Voin sanoo, että kannattaa tosiaanki pitää lepoa ja taukoa jos on nilkka kipeä. Itellä meni sitten loppujen lopuksi yli puoli vuotta liikuntakieltossa. enkä tosiaankaan toivo kellekkään samaa, toivottavasti se paranee ja tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Ikävä kuulla loukkaantumisestasi. Toivottavasti kyse ei ole mistään vakavammasta!

  VastaaPoista
 4. Joskus voisin vaikka tehdä jonkunlaista postausta elukoista

  Kiitos kaikille tsempeistä

  VastaaPoista