Marianne


240912

2012/09/24MOI!

Tässä hieman kuvasatoa eiliseltä. Olin oikeestaan koko vklp kipeenä kotona pienessä kuumeessa, kunnes sunnuntaina sain tarpeeksi. Mittari näyttikin enää 36,9 joten sallin pienen happihyppelyn jäähallin suuntaan. Otin tietysti kameran mukaan ja kuvailin nuo yllä olevat ruudut kolmannesta erästä. Kyseessä oli siis Jokipoikien A-nuorten peli Bluesia vastaan. Päätin nyt laitella tänne näitä urheilukuviakin, kun saivat viimeks niin hyvän vastaanoton, kiitos :) Mitäs mieltä ootte näistä kuvista? Ja lisää kuvia täältä.

Nyt sitten pieni turha turhautuminen, skipatkaa jos ei kiinnosta. Mua ärsyttää suunnattomasti noissa kuvissa, kun osan pelaajien paita on kylmä punanen ja osan on taas lämmin! Miksi kaikille ei olis vain voinut hommata saman väristä paitaa? Pistikö tää jonkun muunkin silmään?

Ja sitten, muistelkaahan laittaa noita kysymyksi tohon alapuolelle. Vastailen niihin sitten parhaani mukaan koeviikon jälkeen :)

-Marianne-

2 kommenttia:

  1. vähän hyvii kuvii! mikä kamera sul on ?? miten saat noist tommosii et ne ei heilaha?? :D mul on järkkäri ja aina esim jossaa futis pelis aina heilahtaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Nikonin D90 runko, mutta vielä tärkeempää on hyvä linssi. Jotta saa hyviä ja heilahtamattomia kuvia, siinä pitää olla myös valovoimaa, että suljinajan saa tarpeeks pieneks. Yleensä kuvaan urheilukuvat 70-200mm f2,8 linssillä.

      Poista