Marianne


121012

2012/10/12MOI!
 
Oikein hyvää loman alkua niille, joilla loma alkaa tänään! Ihana päästä viikoksi huilimaan koulun vilskeestä ja vain olla (sekä treenata :)) Kuten ootte varmaan huomannu, niin postaukset on jääny vähän vähemmälle viime aikoina. No ei se mitään, musta on vaan niin ihanaa kun voin urheilla ja se pitkittynyt flunssa on nyt selätetty!
 
Ajattelin kertoa teille nyt asiasta, joka on askarruttanut mun mieltä. Kyseinen asia on tämä bloggaaminen. Moni teistä saattaakin muistaa, kun viime syksynä poistin vanhan blogini ja lopetin bloggaamisen. Tänä syksynä mieleeni on tullut hieman samanlaisia ajatuksia, mutta eri syistä. Tuntui, että kirjotukset kaatui niskaan, treenaminen ei vaan onnistunut ja karmeat koulujaksot kummittelivat edessä eikä edes migreeneiltä välttyminen onnistunut. Tuntui, että blogissa ei ole tarpeeksi sisältöä ja postaukset ovat sekalaisia yms. Noh, pitkien pohtimisien jälkeen tulin siihen tulokseen, että jos pidän taukoa tai lopetan, niin siinähän käy niin kuin viimeksikin (eli pistän sitten kk päästä uuden blogin pystyyn). Tulin lopulta samaan tulokseen kuin viime vuonna uutta (tätä) blogia perustaessa. En siis ole poistamassa tai pitämässä minkään sortin taukoa, mutta muistutin itselleni, että kirjoitan blogiani itseäni varten ja siksi, että saan ilmaista omia inspiraatioitani ja esitellä valokuviani sekä ajatuksiani. Onhan teistä lukijoista tullut minulle tosi tärkeitä ja ootte tekin syy miksi haluan blogata, mutta haluan tehdä sen omilla ehdoillani mikä on päässyt unohtumaan. Välillä on tuntunut, että haluan tavallaan miellyttää vain teitä enkä itseäni, vaikka niinhän sen ei pitäsi mennä. Kuullostaako tämä tutulta joillekin? Ja mikä tärkeintä, ymmärrättehän?
 
Näitä asia pohtiessani tein itselleni myös uuden säännön, mikä koskaa bloggaamista; en saa julkaista omasta mielestäni laaduttomia postauksia, koska haluan blogissa olevien postauksien olevan laadukkaita ja mielenkiintoisia. Tämä saattaa tietysti karsia joitakin satunnaisia postauksia, mutta eikös se mene niin, että määrä ei korvaa laatua?
 
Antakaahan rohkeasti palautetta, mitä olette mieltä ajatuksistani!
 
-Marianne-    


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo koru! Mistä se on :-) ps aivan ihana blogi ja tottakai teet sitä ihan omalla painolla, ei kenelläkään oo siihen nokan koputtamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koru on seppälästä ostettu muutamalla eurolla, kiitos kommentista :)

      Poista