Marianne


080113

2013/01/08paita - Bik Bok | nahkahousut - Vero Moda | laukku - kirppis | kaulakoru - Cubus | kello - kirppis
Tällä kertaa asukuvat piti taas nappailla sisällä, sillä ulkona oli jo pimeetä, kun tulin kotiin. Sisällä kuvatessa ongelmana on tilan puute. Tälläset "puoli kuvat" on ainoita, joita saa otettua. Ja nää on kaikki aika samanlaisia. Mun mielestä vähän myös persoonattomia, kun tausta ei tuo mitään ekstraa tai tunnelmaa. No, pääasiahan on kuitenkin esitellä asua, joten eiköhän nämä siihen kelpaa.


-Marianne- 

 

  

6 kommenttia:

 1. miun mielestä nää kuvat on hyviä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) mutta silti ulkona tulee jotenkin kivempia, tai sitten niitä vaan osaa arvostaa kun joutuu palelemaan aina talvella kuvatessa ;)

   Poista
 2. Kiinnitin huomioo et sulla on tuolla sun instagramissa ja sit tääl blogis ihan samat kuvat.. miks? Eiks ig:n idea oo vähän niiku tuua jotai lisä kurkistust bloggarin elämästä tms? Ku ei tee mieli oikein kattoon enää sun ig:tä ku ei siel oo mitään uutta:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain vasta joululahjaks tabletin ja mun mielestä tässä on aika huono kamera. Pääosin siks en oo laitettu kuvia sinne. Toinen syy on se että en kanna tablettia oikeen missään mukana, sillä mulla ei oo siinä "omaa" nettiä. Kyllä siellä ig ssä muutama kuva on, mitä ei blogista löydy, mutta niitä laitan todella harvoin.

   Poista
 3. En tiedä oonko kommentoinut tätä ennen sun blogissa, mutta oot ihan huikeen kaunis! :) Lisäksi tykkään sun kuvista tosi paljon, tosi nättejä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon :)
  Sulla on muuten kanssa aivan ihana blogi!

  VastaaPoista