Marianne


110213

2013/02/11





Viikko 6 Instagram

1. blogi
2. minä kisoissa, en toki urheilemassa
3. Uusi kirppari löytö, Zaran paita
4. kosmetiikkaa YvesRocherilta
5. laukku
6. keskiviikon asun yksityiskohtia
7. Uusi sormus Glitterin alesta
8. Yksityiskohtia viime sunnuntain asusta
9. Viime sunnuntaina asua

Näitä instagram juttuja vois myös katsella täältä.

-Marianne-


      

11 kommenttia:

 1. Mulla olis sulle haaste täällä: http://stylebyidamaria.blogspot.fi/2013/02/challenge.html :)

  VastaaPoista
 2. nyt on kyllä pakko tulla kommentoimaan asiaa, joka mua on vaivannu jo pitkään. oon lukenu sun blogia monia vuosia, ja voin sanoo et oon tosi pettynyt kun mun yks lemppari blogeista on muuttunu iha tyystin. ensinnäkin tää sun sisältö on tosi yksinkertasta nykyään. sama kuva tai asu saattaa vilahtaa hyvällä tuurilla kolme tai jopa neljä kertaa täällä. mielestäni asut eivät niin mielenkiintoisia ole, että niistä jaksaisi kolmea kertaa kuvaa katsoa. koska sinun instagrammissa pyörii muutamaa poikkeusta lukuunottamatta täysin samat kuvat, kuin täällä, on näitä "instagram"-postauksia vähän turhaa tehdä, mehän täällä nuo kuvat olemme jo nähneet. itse lukisin mielummin postauksia harvemmin mielenkiintoisella sisällöllä, kuin monta postausta joissa pyörii samat kuvat.

  toivottavasti osaat ottaa kommenttini rakentavana palautteena, eikä loukkaavana ja syyttävänä kommenttina. sinun blogi tämä on ja teet täällä mitä haluat, mutta tämän menon jatkuessa valitettavasti menentät varmaan yhden uskollisen lukijasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekkin viime aikoina huomannu, että samoja kuvia on melko paljon. Kuitenkin oon aatellu ton instagram postauksen sellasena viikon yhteenvetona. Toinen missä samat asut toistuu on kuukauden asut. Tämän postauksen haluan tehdä, jotta te ( ja minä) näette kokonaisuutena asut ja pystytte saamaan yhtenäisemmän kuvan sen hetkisistä asuista.

   Pää"syynä" näille samanlaisille postauksille on blogit joista itse pidän ja otan "mallia". Heidän blogaustapa on minun mielestäni "hyvä" ja pyrin siihen myös itse. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole tukahduttaa teitä samoihin kuviin.

   Yleensä samat kuvat saattavat esiintyä 2, maks kolme kertaa blogini sisällössä. Tämä johtuu juuri instagram ja yhteenveto postauksista. Mielestäni näitä instagram ja kuukauden asu postauksia kannattaa katsoa enemmän kokonaisuutena, eikä vain yksittäisinä kuvia. Etenkin instagram kuvat ovat pieniä ja muodostavat kollaasin yhdessä.

   Kiitos kuitenkin asiallisesta ja rakentavasta palautteesta, yritän jatkossa kiinnittää enemmän huomiota tähän asiaan, mutta veikkaan että en tule lopettamaan instagram ja kuukauden asu postauksia. Saatan kuitenkin harventaa postausten määrää, mutta samat kuvat siellä tulee joka tapauksessa esiintymään :)

   Poista
  2. Entäs miltäs kuulostas vaikka kahden viikon instakuvat samassa postauksessa eli suurempi osa kerralla jos niitä totuttuja kuvia ei jakseta heti katsoa uudelleen, sitten kahden viikon päästä vois tulla sellasia ahaa juttuja myös lukiolle :)
   -Eri ano kun tuossa ylhäällä

   Poista
 3. (olen eri ano kuin eka, mutta samaa mieltä)

  "Mielestäni näitä instagram ja kuukauden asu postauksia kannattaa katsoa enemmän kokonaisuutena, eikä vain yksittäisinä kuvia" but what's the point? Mehän katsomme kuvat yksitellen, eikä mielestäni kuva sormuksesta ja blogisivustasi luo (ainakaan minulle) "kokonaisuutta viikosta".Saamme sinun viikostasi ihan riittävän kuvan yksittäisten postauksien perusteella, turhaa toistoa minunkin mielestäni... Kokonaisuudet-idea on hyvä, olen nähnyt monissa blogeissa niitä (niinkuin sinäkin), mutta en ole niissä kokenut toiston tuntemuksia... Sinulla kokonaisuudet-idea toimisi paremmin jos käyttäisit kokonaisuuksissa eri kuvia kuin esimerkiksi sen viikon postauksissasi, koska jos __kaikki__ kuvat ovat samoja, on suoraan sanottuna postaus tylsä ja tulee semmonen "no höh, kaikki samat kuvat taas, nää on jo nähty", eikä postauksesta jää mitään käteen. Ja jos haluat oikeasti jatkaa kokonaisuuksien tekemistä, voisit tehdä niiden loppuun esimerkiksi yhteenvedon viikosta, millä mielen ja miten viikko on kokonaisuudessaan mennyt (nykyään kokonaisuudessa lukee vaan selityksen kuville, jotka kyllä tajuamme... ja jotain mainostusta instagramistasi).

  Tarkoitukseni ei ole loukata, haukkua, halventaa taikka aiheuttaa sinulle pahaa mieltä, vaan yritän antaa palautetta ja lukijan mielipidettä, koska mehän tätä luetaan (ja myönnä, et varmaan itsesi takia tätä blogia kirjoita)! :-) Ajattelin mielipiteeni merkitsevän sinulle, koska silloin tällöin pyydät ihan suoraan palautetta.

  Toivon myös, että et ota tätä kommenttia vastaan puolustelu-kannalla, koska muuten tämä (osittain rakentava)kommenttini menee taivaan tuuliin. Kommenttini ei myöskään tarkoita, että "nyt kun olen lukija, päätän miten muokkaat blogiasi koska lukijat ovat tärkeitä", ei tietenkään.

  T: Pitempi aikainen lukijasi, joka on turhautunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Jos te lukijat olette oikesti tätä mieltä (pitää kysyä vielä blogin puolella tarkemmin) niin ehkä noi instagram jutut pitää jättää sitten kokonaan pois. Kuukauden asu yhteen vedot tulee ainakin säilymään, niistä en tingi!:)

   Mie oon oikeestaan luullu, että noi instagram postaukset on ihan mielenkiintosia ja erilaisia, mutta nähtävästi oon ollu väärässä. Tykkään niitä ainakin itse selailla toisten blogien puolella, jos miulta kysytään.

   Yhteen asiaan on kyllä "puollustauduttava". Kuten jo jotkut lukijat muistavat, niin olen kerran lopettanut blogin ja toisen kerran meinannut. Silloin päätin että kirjoitan blogia omaksi iloksi ja siksi, että saan "ilmaista" itseäni niin asujen kuin kuvien kautta. Tietysti lukijat ovat oma plussa tähän bloggaamiseen, mutta lukijoiden takia en ole tähän hommaan ryhtynyt.

   Poista
 4. Monta vuotta blogiasi lukeneena voin osaltani yhtyä edellisiin kommentteihin: blogisi on nykyään oikeastaan pelkästään asukuvia. Todella monessa muussakin blogissa kuvataan vain asuja ja siksi olen hieman pettynyt nykyiseen blogisi olemukseen. Aiemmin kuvasit monipuolisemmin myös mm. urheilu-puoltasi (joka ilmeisesti on tärkeässä roolissa elämässäsi), siis ihan omaa itseäsi ja urheiluvaatetustasi.
  Itse ihastuin aikanaan juuri blogisi monipuolisuuteen ja arkipäiväisyyteen: kuvasit ja kirjoitit vähän kaikkea elämästäsi.

  Mutta jos olet muuttunut ja haluat tehdä nyt tämäntyylisiä postauksia pelkästään, niin sekin on fine. Instagram postaukset eivät mielestäni ole turhia mutta eivät myöskään mielipostauksiani, välillä vain ignoraan ne ja odotan seuraavaa "uutta" materiaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentista. tiedän että blogini on muuttunut paljon ja nyt aika tyyli painotteinen. Se johtuu kuitenkin siitä, että se on asia, joka minnuu kiinnostaa ja josta haluan kirjoittaa. Voin yrittää kirjoitella muutakin, mutta tyyli on kuitenkin sen ns. "pääasia"

   Poista
 5. Olen täysin edellisen postauksen kannalla!
  Se, miksi ihmisiä insta postaukset eivät niinkään kiinnosta, johtuu varmasti siitä että asukuvat ovat ne jotka niissäkin enimmilte jylläävät. Ja vaikka vaatteesi ovat kivoja ja niin edespäin, ei niitäkään jaksa loputtomiin tuijottaa ja lopulta tulee vastaan se huokaus vaihe.
  Monipuolisuutta kiitos tai täältäkin lähtee lukija!

  VastaaPoista