Marianne


040413

2013/04/04


Oon tainnu näitä Skopunkten kuvia luvata jo muutamaan kertaan, nii tässä nää nyt lopulta on :) Mukaan lähti siis kolmet kengät, kuten yleensä. Skopunkteenissa on nimittäin aina tarjous että kun ostaa kahdet nii saan kolmannet kaupan päälle :) Kovin kallis kenkäkauppa reissu ei siis ollut kyseessä.

Ekassa kuvassa on uudet nuden väriset balleriinat. Meinasin aluks ostaa nämä samat mintunvihreinä, mutta tulinki siihen tulokseen että näitä nudeja käytän varmaan aika paljon enemmän, sillä ne sopii asuun kuin asuun. Pakkasin nämä ihanuudet juuri myös laukkuun, sillä lähtevät mukaan Espanjaan. Hintaa näillä oli 24,90e.  

Sitten vähän lisää nudea. Avokkaat noin 6-7cm korolla. Tuntuivat todella mukavilta jaloissa, joten näitä saatan käyttää melko paljon tulevana kesänä. Ajattelin nämä myös hätävarakengiks ylppäreihin, sillä väri sopii lähen minkälaisen mekon kanssa vaan. Hintaa näillä kaunokaisilla oli 24,90e


  

Kaksien kaunokaisten lisäksi kaupasta lähti mukaan yhdet vähän jykevämmät korot. Omistan nämä samat kengät jo kerman värisinä, mutta nyt oli pakko ostaa myös mustat, niin ihaniksi ovat osoittautuneet. Kengissä korkoa noin 7-8cm. "Traktoripohjan" takia ovat luottokorot talvella ja liukkailla keleillä. Jykevyyden vuoksi ovat myös todella tukevat jaloissa, joten jalat eivät väsy niin helposti kuin kevyemmissä koroissa. Nämä tuli sitten kaupan päälle, hintaa kengillä olisi ollu 14,90e.


-Marianne-


  

2 kommenttia:

  1. Kivoja kenkälöytöjä! Mistä noi beiget korkkarit on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki nää on ostettu Skopunktenista :)

      Poista