Marianne


160413

2013/04/16


DAY 1.

Meidän reissu alkoi siis "virallisesti" jo 5.4. kun matkustimme Porvooseen yöks, ettei tartte sitten lauantaina lähteä viiden aikaan aamulla lentokentälle. Lauauntai olikin sitten pelkkää matkustamista. Lennot meni Helsingistä Berliiniin ja Berliinistä Palma de Mallorcalle. Välissä ole melko reilusti aikaa, joten päivästä tuli aika pitkä. Palmasta suuntasimme sitten hotelliimme ja käytiin vielä syömässä. Tunnelmia videoiden muodossa löytyy tästä (Heidin kuulumiset kentältä) ja tästä(porukan saapuminen Palmaan). Lisää pystyy lukemaan myös täältäDAY 2. 

Aamulla heräiltiin aamupalalle ja käytiin kattomassa kenttä. Tehtiin samalla myös pientä verkkailua, että saatiin karistettua matkan rasituksia jaloista ja kropasta! Illalla oli sitten ohjelmassa toinen treeni, jossa tehtiin "vähän kaikkea, mutta ei mitään kunnolla". Illalla käytiin taas yhdessä syömässä koko porukalla.

Toisena päivänä tuli myös tutustuttua paikkoihin ja saatiinkin ympäristö melko tutuksi. Löydettiin myös kauppa ja otettiin ensimmäiset vierailut myös altaalla. Edellisen illan pimeyden jälkeen paikat näyttivät todella hienoilta, kuten maisemista näkyy. Juttuja toisesta päivästä voi lukea täältä ja täältä.  Tässä myös video ensimmäisistä treeneistä.


 DAY 3.

Kolmas päivä alkoi tavalliseen tapaan aamupalalla. Pienen sulattelun jälkeen lähdettiin tekemään ensimmäistä treeniä. Tiedossa oli juoksu painotteinen treeni. Päivällä oli sitten nuorempien tyttöjen ruuanlaittovuoro ja tiedossa oli tortilloja. Illalla käytiin sitten tekemässä leirin ensimmäinen tekniikkatreeni. Keli oli aika huono hyppäämiseen sillä vastatuuli oli todella kova. Vielä maanantaina hyppy ei kulkenut, mutta onneksi tiedossa oli vielä toinen tekniikkatreeni! :) Illalla käytiin taas yhdessä syömässä. Tällä kertaa maistoin paellaa, joka oli todella hyvää!

Kolmannen päivät treenit täältä ja täältä. Videoita löytyykin sitten täältä (miun hyppy, rimassa 157cm? ) ja täältä (Fiilikset aamutreenin jälkeen).

-Marianne-


 

2 kommenttia:

  1. Missä hotellissa olitte?:) olitko tyytyväinen palveluun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oltiin vistasol nimiesesä hotellissa (matkat varattu nordic training campin kautta) ja palvelu oli hyvää :)

      Poista