Marianne


180413

2013/04/18DAY 4.

Kameroihin ei ollut sitten tallentunut loppuleirin osalta niin paljoa kuvia kuin alku leiristä. Neljäs päivä meni taas tavallisen kaavan mukaan: aamupala, aamutreeni, lepoa ja ruokaa, iltatreeni, syömään. Aamutreenissä ei revitelty kovin kovasti, sillä illalla oli tiedossa rv (rinnalleveto) testit. Testit meni todella hyvin, moni teki uudet ennätykset. Minä mukaan lukien. Kiskaisin rinnalle tällä kertaa 55kg.

Neljännen päivän osalta treenit löytyy kokonaisuudessa täältä ja täältä. Videokuulumisia löytyy sitten täältä  ja miun rinnalleveto (55kg) löytyy täältä.
DAY 5.

Viides päivä poikkesi sitten monella tapaa muista päivistä. Tiedossa oli siis rauhallisempi treenipäivä, joka sisälsi vain aamulenkin rannalla. Käytiin juoksemassa noin 30min auringon noustessa rantaviivaa pitkin. Oli aika mieleen painuva kokemus :) Aamupalan jälkeen lähdettiin sitten hieman shoppailemaan. Kuvista näkee mitä mulla tarttui mukaan. :) Löysin ainakin ton ylppäri mekon (toivottavasti meidän koulussa kovin monella ei oo samaa...) ja korot sen kaveriks. Illalla käytiin taas tavalliseen tapaan syömässä.

Jonkinlaisia juttuja tästä päivästä löytyy täältä.  Haluatteko muuten että kuvaan nuo ostokset erikseen, vai riittääkö tälläinen pikainen katsaus? 


DAY 6.

Kuudes päivä meni taas tavallisen kaavan mukaan. Aamutreeni oli valmistava illan hyppyjä varten. Illalla hypättiin sitten korkealta. Hyppäsin lentävällä 6. askeleen vauhdilla treenienkkani 166cm. Treenin lopuksi kokeilin vielä täysimittaista vauhtia, jolla en ole hypännyt yhtään hyppyä viime elokuun jälkeen. Fiilikset oli aika mahtavat ja treeneistä hotellille käveli todella iloinen neiti! Viime kesästä asti kipeänä ollut nilkka alkaa kestää hyppäämistä aika hyvin! JEE!

Treeneistä jutut löytyy täältä  jtäältä. Video miun 166cm ylityksestä on sitten tässä. 

DAY 7. 

Tiedossa oli testipäivä, eli yksi kunnon treeni. Käytiin kuitenkin aamulla lenkkeilemässä rannalla ja saatiin kropat hereille. Testit alkoivat sitten puolilta päivin. Ensimmäisenä juostiin lentävä 20m. Myötätuulta oli mukavasti takana ja juoksin uuden ennätykseni 2,45 s. Toisena vuorossa oli sitten loikkatestit. Ensin loikattiin 5-vuoro paikaltaan ja sitten 5-vuoro 2 askeleen vauhdilla. Vauhditon lensi 12,47m ja vauhdillinen 14,80m. Molemmissa siis reilut parannukset ennätyksiin. Viimeiset testit olivat kuulanheitot alhaalta eteen ja pään yli taakse. Tuossa vaiheessa väsymys alkoi sitten hieman painaa, mutta jaksoin kiskaista kuulaa (3kg) ennätyslukemiin muutaman kerran. Ae lensi 12,65m ja pyt 13,35m. Testit menivät miun kannalta todella hyvin, tein kaikissa uudet enkat ja fiilikset oli aika mahtavat. 

Testeistä lisää voi lukea täältä.  Videoita löytyy sitten täältä (lentävä 20m) ja täältä
 (5-vuoro paikaltaan).DAY 8.

Viimeinen kokonainen treenipäivä meni sitten taas sillä samalla vanhalla kaavalla. Aamutreenissä juostiin ja illalla käytiin sitten vähän puntilla. Illalla piti sitten pakkailla, sillä seuraavana aamuna herätyskello soi 6.15.

Vikan päivän treeneistä sitten lisää täältä  ja täältä.  

DAY 9.

Kello pirahti aamulla soimaan vähän kuuden jälkeen. Kyyti lentokentälle lähti sitten hieman ennen seitsemää. Lennot ja matkat menivät oikein hyvin ja päivälle matkustamista kertyi noin 13-14 tuntia. Melko rankka päivä siis.

Leirin yhteenvedon voi sitten lukea täältä. 


-Marianne-


 

4 kommenttia:

 1. ihan mahtava blogi sulla, alan seuraamaan! :-)

  hei millä objektiivilla nämäkin on kuvattu, ihan täydellisiä!? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Osa kuvista on otettu pokkarilla ja osa järkkärillä, runko on d90 ja näissä kuvissa mulla on vissiinki nikonin 50mm f1,8

   Poista
 2. Hei lisäätkö tuosta mekosta kuvaa sun päällä? :) ois kiva

  VastaaPoista