Marianne


280413

2013/04/28Kuten jo taisin eilen lupailla kuvia niistä ostoksia, niin tässä näitä nyt sitten on. Kävin eilen melko lyhkäsen ja pikasen kierroksen muutamassa kaupassa. Tarkotuksena oli kattoa Joensuun Vilan tarjonta, jonne sain lahjakortin kun miut valittiin Cosmon kesäkuun tähtibloggaajaksi. Vilan lisäksi pistäydyin myös Cubuksella, josta mukaan lähti tämä musta valkoinen paitapusero. Yleensä en oo kauheesti innostunu V-aukkosista paidoista, mutta tää istui tosi nätisti päällä. Hintaa paidalla oli 9,90e.
 
 
 
 
Toinen juttu, mikä Cubukselta lähti mukaan oli sitten tämä hame. Oon todella huono käyttämään hameita, mutta nyt kesän tullessa ajattelin hieman ryhdistäytyä. Ihastuin tähän kellohelmaiseen paksuun hameeseen sen kuosin takia. Hameessa on painettuja kuvioita, jotka oli musta tosi söpöjä. Oli pakko sovittaa ja sitten se lähti myös mukaan kotiin. Hintaa hameella oli reilu 13e.
 
 

Sitten niitä Vilan löytöjä. Tällä kertaa mukaan lähti vain tämä tumma harmaansininen maksimekko ja iso helmistä tehty statement koru. Vilassa oli todella paljon ihania juhlamekkoja ja joitain kesävaatteita. Myös muutama laukku ja toppi jäivät mieleen, mutta jätin ne tällä kertaa kauppaan.

-Marianne-


 

 
 
 
 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti