Marianne


020513

2013/05/02


Esittelyssä uudet lenkkarit!

Kävin ostamassa nämä uutukaiset tiistaina nykyisten Adidas Adizero Adioksien kavereiksi. Kyseessä on melko uusi malli Adidas Energy Boost, jossa on melko kimmoisa ja joustava pohja. Ostin nämä niin sanotusti "kakkos lenkkareiksi", joita meinasin käyttää puntilla ja loikkatreeneissä. Oon pitäny todella paljon noista Adizeron Adioksista, mutta ne tuntuu hieman liian "hennoilta" lenkkareilta etenki punttia tehdessä. Siksi hommasin nämä uudet, sillä ovat hieman tukevammat, mutta samalla neutraalit.

Oon käyny näillä uutukaisilla heittämässä vain yhen lenkin, että saan vähän tuntumaa tukevampiin kenkiin. Vaikuttivat melko kivoilta ja hyviltä jaloissa. Pohja oli kuitenkin selvästi paksumpi ja "jäykempi". On kuitenkin vielä melko vaikea sanoa, millaiset kengät ovat, sillä vain tuon yhden lenkin ajan olen niissä urheillut. Ensivaikutelma oli kuitenkin positiivinen. Ainoa miinus kengissä on kuitenkin niiden väritys. Mielestäni kengät ovat todella rumat.  Mikseivät ne voisi olla jotkut kivat kirkkaan väriset?

-Marianne-
   

 

8 kommenttia:

 1. Mun siskoilla on sama malli, toisella on turkoosit vaalean sinisillä nauhoilla ja toisella violetit persikan värisillä nauhoilla (ostettu Helsingistä), ne on kyllä superkivoja! On nuo mustat mustaki vähä ankeet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko varmasti sama malli? Miulle nimittäin sanottii että näitä on tullu ko suomeen vaan muutamia satoja pareja ja että ei oo ku mustaa...

   Poista
  2. No ei oo ollu kovin asiantunteva myyjä sulla... On varmasti sama malli, siskot etti kanssa Joensuusta ensin, mutta täältä ei löytyny kun mustana. Ostivat lopulta stadin Stadiumista.

   Poista
  3. saattaahan se noinki olla :) Ja voihan olla että kysessä on uudempi tai vanhempi malli :)

   Poista
 2. Pakko kysyä, miten nää kuvat on otettu? Jollain valkosella alustalla vai muokattu jälkeenpäin?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat otettu valkosella pöydällä :)

   Poista