Marianne


040513

2013/05/04
lenkkarit - Adidas | farkut - H&M/DIY | neule - kirppis

Tänään olin kuvailemassa Joensuu Maratonia, joten päällä oli myös jotain hieman normaalia sporttisempaa. Uudet mustat lenkkarit taipuivat siis hyvin tähän asuun. Valitettavasti asusta ei ole enempää kuvia, joten nämä muutama saavat riittää. 

Miun päivä on siis menny kuvailessa ja kuvia muokkailessa. Otin kuvia järjestävälle seuralle, Joensuun Katajalle, jota myös itse edustan. Tällä kertaa kuvia kameraan tallentui noin 700kpl, joten läpi käymistä riitti. Loppujen lopuksi sain kuvamäärän karsittua ja jäljelle jäi 250 kuvaa, jotka on nytkin nähtävissä Joensuun Katajan (yleisurheilun) nettisivuilla. Tällä kertaa en kuvia jaksanut muokkailla oikeastaan millään tavalla, sillä pääsykoemateriaalit halusivat tulla luetuksi. Enää muutama päivä ja sitten tuon VAKAVAn päntääminen saa riittää!! jee! Pakko kyllä myöntää, mutta en ole sitä kauhean ahkerasti jaksanut lukea :(

Tässä vielä muutama kuva kisoista, lisää löytyy Joensuun Katajan nettisivuilta!

     -Marianne-


 

2 kommenttia:

  1. sama homma VAKAVAN kanssa! tänä vuonna ei varmaan kyllä vielä paikka irtoa mutta ensi vuonna uudestaan. tsemppiä sulle siihen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenki tuntuu että kirjotusten jälkeen on motivaatio pahasti hukassa ton lukemisen suhteen... No ens vuonna viimeistään :)

      Poista