Marianne


110513

2013/05/12
neule - H&M | farkut - Only/DIY | kengät - kirppari

Tänään toppasin jättineuleen alle muutaman pitkähihaisen, joten takkia ei tarvittu. Mukavan lämmin jo tuolla ulkona mikäli ei vettä sada. Alan pikku hiljaa myös tykästyä näihin kirpparilta ostettuihin kenkiin, joista en aluksi ollut ihan varma.

Tänään päättyi myös (mysteerisen ja osalle ei enää niin mysteerisen) A.n vierailu. En tästä aiheesta ajatellut vielä kamalasti blogin puolella kertoilla, mutta tulette saamaan siitä mahdollisesti lisää tietoa sitten ajan kanssa. Meinasin muutenkin tehdä lähiaikoina yhden postauksen, missä haluan pohtia hieman tätä blogin yksityisyyttä ja sitä, mitä kaikkea haluan/voin kirjoittaa täällä blogissa. Mikäli teillä on ehdotuksia tai jotain ideoita siihen suuntaan niin olisi todella kiva kuulla mielipiteitänne.

-Marianne-


  

9 kommenttia:

 1. Mua ärsyttää niiin paljon blogeissa tuo "kävin tänään A:n luona", "P tulee huomenna kylään". RAIVOSTUTTAVAA. :D Miksi ei vaan voi sanoa että kaveri tulee kylään jos ei halua oikeaa nimäeä paljastaa. Maailman ärsyttävin asia blogeissa..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tykkää jotkut ei :) ite oon kokenu ton hyväks ja siksi käytän sitä :)

   Poista
 2. Ohho miten paljon sun hiukset on kasvanu! :)

  VastaaPoista
 3. Muaki on nyt pistäny ärsyttämään sun toimintas viime aikoina. Mitä sä oot oikeesti hakenu taas koko tällä jutulla? :D ekana hirvee liuta postauksia, jossa perässä lukee "lisää tästä henkilöstä seuraavassa postauksessa etc" , ja mikä oli se mitä saatiin tästä henkilöstä tietää? Alkukirjain, sekö oli se sun lupailemas tieto? Sit lisäät ig kuvan tageilla "my lovely FRIEND" mut kuitenki vastaat "onnea uudelle parille"-kommenttiin hihi kiitos? Sinuna oisin rehellinen sekä täällä blogin että ign puolella, etkä lupaile asioita mitä ei toteudu tai sit annat melko ristiriitasta infoa tilanteesta. Ja jos et tästä lovely friend A:stasi halua enempää täällä blogin puolella puhua, miks pitää lietsoo sit tilannetta noin miten oot tehny?

  Aamen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missään en oo sanonu,mettä lisää tietoa ens kerralla, vaan oon sanonu että lisää tietoa tulee.
   Meillä on A.n kanssa ollu juttua, mutta päätettiin että se on nyt seurustelua, siksi pieniä eroavaisuuksia noissa jutuissa. Meinasin kyllä täällä blogin puolella kertoa myös että seurustellaan, mutta en ole siitä kauheasti halunnut huudella

   Poista
  2. haha naurettava toi anon kommentti :D etköhän sä saa ihan omassa blogissasi kirjoittaa mitä itse haluat ikä ole pakko kirjoittaa mitää paljastuksia asiasta... naurettavaa et sulle tullaan tolleen valittaa kun teet tätä ja et tee tuota, vaikka sehän on iha sun oma asias! jatka vaan samaan malliin Heaven ;)

   Poista
 4. Hei mitä väliä tuolla on sanooko kaveri vai poikakaveri? Keneltä se on muka pois? Kelle blogin kirjottaja on tilivelvollinen? Toki lukijat saa kysellä asiasta, mutta se viimenen päätösvalta on kyllä kirjottajalla! Tietty palautetta saa antaa, mut hei joku raja! Ihan kun Marianne ois muka syyllistyny tässä isoonkin rikokseen, sitäpaitsi ei kaikki oo aina niin helposti ilmaistu tuolla miesten saralla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mie ymmärrän, että jotkut haluavat asioista enemmän tietoa, joten tälläset kommentit ollu ihan odotettavissa :) oon kuitenki samaa mieltä etten oo tilivelvollinen ja kerron mitä haluan. Toivottavasti asiat on nyt selvinny niille jotka ovat näitä vastauksia ovat kaivanneet. Kiitos ihanasta ja tukevasta kommentista. Miesasiat ei yleensäkkää oo kauheen yksinkertasia ;)

   Poista