Marianne


130513

2013/05/13Lauantainen kirpparisaalis esittelyssä. Sain vihdoinki napattua kameran kouraan ja ostokset kuvattua! Kirpparisaalis oli tällä kertaa (taas) melko hyvä ja kassalle päätyikin useampi riepu mitä olin ajatellut. Hups... Mutta minkäs teet kun "kirpparishoppailu" on niin halpaa, ettei siitä tule morkkista :) 

Kirppariostosten lisäksi oon koittanu kuvailla myös miun päivää. Tiedossa on siis päiväni kuvina postaus, jonka teen tänään illalla tai sitten huomenna. Valitsin päiväksi ihan normaalin (ja ehkä vähän tylsänki) päivän, että näätte millasta miun arki on kun oon yksin kotona. Pääsykokeisiinkaan en nyt lue, sillä sain VAKAVAn tehtyä viime viikolla ja seuraavat pääsykokeet on vasta kesäkuussa. Niihin meinasin rueta kertailemaan vasta loppu- tai ens viikolla. Mutta nyt sitten takas niihin kirppari juttuihi!


Neule 4e. Tällänen perus löllöneule, joita omistan jo valmiiks ihan liikaa. Minkäs teet ku ne on vaa nii hyviä päällä :) Tässä yksilössä mukava piristys on paksut raidat, jotka luovat neuleeseen hieman eloa.Printtihousut 2e. Ylivoimasesti paras löytö! Oon koko kevään himoinnu sinisiä printtikuvioisia löysiä housuja, mutta onneks en oo raaskinu ostaa. Nää oli aluks tosi leveet, mutta kaventelin näitä vähän ja nyt lahkeet ovat "porkkanamalliset" nilkkaan kaventuvat. Uskon, että näille tulee paljon käyttöä kesän aikana.Hame 4e. Oon tänä keväänä laajentanu hamevarastoani ihan uskomattomasti. Tämä simppeli yksilö näytti oikein sirolta ja oli sopiva, joten oli pakko ostaa. Seuraava haaste olisi sitten uskaltaa pukea se ihan arkikäytössä päälle.Paita 2e. Aivan tavallinen musta paita, jossa piristyksenä ohut yläosa ja hihat. Tälläset pienet kivat yksityiskohta on just parhaita ihan tavallisissa vaatteissa. Myös Neera on tykästyny paitaan, sillä on ahkerasti nukkunu sen päällä. Miksi valkonen kissa haluaa nukkua aina tummien vaatteiden päällä ja tartuttaa siihen hirveesti karvoja?Maksihame 3e. Kuten jo aikasemmin sanoin, nii hamevarasto sen kuin kasvaa! Onneks näitä maksihelmoja on helpompi käyttää, sillä niissä ei tartte pelätä mitään vilahtelua tai vastaavaa. Maksihameet on myös todella rentoja ja mukavia päällä. Ainoa mikä tässä vähän epäilyttää  on väri. Noh, ehkä tämäkin pääsee kesällä käyttöön!

Mitäs mieltä ootte ostoksista?

-Marianne-


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti