Marianne


140513

2013/05/14Eilinen päiväni kuvina!

Päivä alkoi tavalliseen tapaan heräilemällä ysin jälkeen. Nyt kun aamuisin ei ole minnekään kiirettä niin en jaksa laittaa kelloa soimaan, vaan herään sitten kun jaksan. Yleensä yheksän ja kymmenen välillä. Koska en oo mikään kauhea aamuihminen, en saa yleensä mitään aikaan ennen aamupalaa. Jopa sängyn petaaminen on lähes mahdoton homma. Nyt yksin kotona ollessani oon nautiskellu pitkiä aamupaloja lehtiä ja blogeja selaillen. Päivä lähtee siinä mukavan rennosti käyntii!

Aamupalalta matka jatkui tallin puolelle. Kävin laittamassa hepoille heinät ja vein ne ulos. Samalla myös siivoilin tallit. Pieni liikunta tekee hyvää aamupalan jälkeen, sillä silloin herää viimeistään ja olo muuttuu muutenkin paljon pirteämmäksi. Tallien siivoamisen yhteydessä pelattiin myös jalkapalloa Hessun kanssa. 


    

Pienen ulkoilun jälkeen maistuu aina kupillinen teetä ja jakso tai pari täykkäreitä. Oon jääny  molempii ihan koukkuu. Teetä tulee juotua nimittäin monta kuppia päivässä ja täykkäreitä oon  kattonu enemmän ku laki sallii. Tänä vuonna oon kattonu jo kaikki tuokkarit ainakin kerran läpi, nyt toinen kierros menossa ;) Minkäs teet ku ne on nii hyviä? Kahden jakson jälkeen oli pakko pistää pause ja siirtyä kuvailemaan lauantaiset kirppariostokset. Sain Neeranki kaveriks, joten homma hoitui aika hitaasti. Neiti kun tykkää mennä aina tohon kuvattavien juttujen päälle...

Kuvaillessa vaatteita alko tulla sitten hieman nälkä. Tein nopsaa annoksen pastaa, josta jämät jäi tälle päivälle. Sekaan vähän tomaatteja ja basilikaa. Ihanan kesäis ja kevyttä :) Ruokaa syödessä taisin katsoa taas jakson täykkäreitä ja päivittelin blogia...


  

Posti oli tuonu mukanaan odotetun yllätyksen. Nimittäin IsaDoran meikkäja, joilla miut meikattiin Cosmopäivässä! Oon odottanu kyseistä pakettia jo jonkun aikaan ja viimein se tuli! Oli heti pakko päästä vähän testailemaan. Meikit vaikutti todella ihanilta ja tulevat aivan varmana meikkipussini vakiovarusteiksi. Ajattelin, että voisin kuvailla pussin sisällön vielä kokonaan ja esitellä sen täällä blogissani. Kiinnostaako?

Meikkien testauksen jälkeen matka jatkui blogien selailun kautta treeneihin. Treeneissä hypättiin maanantaiseen tapaan. Hieman oli vaikeuksia, sillä en ole kauhean montaa treeniä vielä hypännyt pitkällä vauhdilla. Onneksi hyviä hyppyjä tuli muutama! Treeneistä tulin sitten takaisin kotiin ja menin suihkun kautta nukkumaan. Tai no, katoin tietysti vähän aikaa  James Bondia.

-Marianne- 4 kommenttia:

 1. Kuka noista teijän perheen hepoista on sulle tärken?Entä tärkeys järjestys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noita voi mihinkää järjestykseen laittaa :) eniten oon kuitenki aina riitan kanssa tekemisissä :)

   Poista
  2. Onks niistä ketään nähtävillä radolla nyt kesällä?

   Poista
  3. paha sanoa, yksi nuori ruuna saattaa koelähdön juosta :)

   Poista