Marianne


150513

2013/05/15Cosmopolitanin kesäkuuun tähtibloggaajana sain lahjakortin Joensuun Vilaan. Tänään päätin sitten taas käydä kattomassa mitä Vilasta voisi löytyä. Oon toki käyny jo monet kerrat kattomassa ja selaamassa tarjonnan läpi. Mitään en kuitenkaan etsiny, kunhan katoin, että jos jotain mukavaa löytyy niin voisin sitten ostaa. Tällä kertaa mukaan sovituskoppiin päätyikin sitten kolme erilaista sovittettavaa :)
 Ekana sovitin harmaan sävyistä printtimekkoa, jota olen katellut jo melko pitkään. Mekko menee melko hyvin rentona kesämekkona, mutta myös kivasti asustettuna sitä voisi käyttää jopa juhlissa. Vyötärön kohdalla oleva kuminauha kiristys saa mekon näyttämään sirolta ja myös lantio pääsee hieman esiin. Helman pituuskin on aika täydellinen, sillä ei tarvitse pelätä tuulenpuuskia tai kyykkyyn menemistä. Helma laskeutuu hieman polven yläpuollelle. 
Seuraavana sovitusvuorossa oli sitten vaalea keltainen paitapusero. Malli oli väljä ja ihanan ilmava. Myös läpikuultava kangas on tehny minnuu syvän vaikutuksen, myös tämän paidan kohdalla. Väriä olen hieman vierastanut, mutta paita näyttikin yllättävän hyvältä päällä, ehkä keltainen onkin ihan kiva väri. Ainakin kesäinen jos ei muuta.   
Seuraavan sovitus vuoron sai sitten luonnonvalkoinen/vaalea beige bleiseri, jossa oli hieman kimalletta. Malli oli todella simppeli ja kaunis, mutta vähän turhan isoa hartioista. Myös hihoissa oli hieman ylimääräistä, eli ne olisi saanu olla hieman tiukemmat. Oon kuitenki salaa aina halunnu tälläsen vaalean ja lyhyen bleiserin, mutta koskaan en oo ostanu. Arvatkaahan lähtikö mukaan?

 Loppujen lopuksi Vilasta lähti mukaan kaksi uutta juttua. Eli yksi näistä ihanuuksista jäi kaupan puolelle. Arvaatteko mikä? Noh, se bleiseri. Vaikka olikin kuinka ihana ja kaunis, niin se ei vaan ollut aivan oikean kokoinen. Kotiin tuomisiksi riittikin sitten paitapusero ja printtimekko. Mekko saattaa päästäkkin tosi toimiin jo heti lauantaina, sillä mulla olisi tiedossa tilaisuus jonne pitäisi pukeutua vähän siistimmin ja ehkä kesäisemminkin :)

-Marianne-

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla  

2 kommenttia:

  1. Ihania kaikki! Keltainen sopii sulle kyllä tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) itsekin ihan yllätyin tosta keltasesta :)

      Poista