Marianne


170513

2013/05/17Tein jokunen päivä sitten päiväni kuvina postauksen, jossa kerroin, että IsaDoran meikkipaketti saapui postissa. Meikkipussista paljastui samat meikit, joilla miut meikattiin Cosmon kuvauksissa. 

En ole aikasemmin IsaDoran meikkejä käyttänyt, mutta nyt muutaman kerran testanneena oon tykänny aika paljon. Ehkä näillä voisi tehdä myös ylppärimeikin :) Meikkipussi nimittäin sisälti lähes kaikki tuotteet täydellisen meikin luomiseen. Myös luomivärien sävyt sopivat melko hyvin värimaailmaan, jota olen miettinyt. Tässä nyt kuitenki kaikki tuotteet, jota pussi piti sisällään!


1. Meikkiviode, irtopuuteri, valo/peiteväri ja peitekynä
2. luomivärejä ja huulikiilto
3. puuterimainen poskipuna, eyeliner, ripsiväri ja kulmakynä

Tässä meikit lyhkäsesti esiteltynä. Ajattelin että voisin jossain välissä sitten kirjoitella, millainen miun arkimeikki on. Siinä samalla tulisi sitten esiteltyä osaa näistä vähän tarkemmin. Miltäs kuullostaa?

-Marianne-


   

6 kommenttia:

 1. Oot tehny jo kaks (vai kolme) postausta jossa hehkutat näitä, ja nyt nää esittelit. Meikkipostaus on sulta jo nähnyt niin tuskinpa tarvii tehä enempää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä postauksessa ollut maininta ja kuva, muutamassa pikainen maininta. Ajattelin että pitäisikö se uusi meikkipostaus tehdä sen takia kun edellistä onkin jo jonkun aikaa ja tuotteet ovat päässeet vaihtumaan.

   Poista
 2. Miks sää ees kysyt jos et kuuntele mielipiteitä? Ilmeisesti oot päättäny et sen teet, oltiinpa me mitä mieltä tahansa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä päättäny teenkö, mutta mietin että tarvitseeko se päivitystä kun edellisestä on aikaa :)

   Poista
 3. toi ripsari on niiiin paras !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. melko hyväksi oon sen itekki todennu! :)

   Poista