Marianne


220613

2013/06/22

Kuvia hieman eilisistä kisoista, jotka eivät menneet aivan niin mallikkaasti, mitä olisi pitänyt. Hyppäsin huonosti ja tulokseksi jäi 165cm, mihin en ole ollenkaan tyytyväinen. Tiedän, että tämä johtuu mahdollisesti viime viikkoisesta sairastelusta, mutta en silti vaan halua hyväksyä tuota tulosta. Kilpailun jälkeen harmitti paljon ja melkein koko loppu päivä meni sitten mököttäessä. Minkäs teet, tälläistä tämä urheilu on.

Kisoista lähdin sitten suoraan A.n luokse mökille viettämään juhannusta. Vaikka en kovin juhlatuulella ollut, niin saatiin vietettyä oikein mukava juhannus syöden, uiden, saunoen ja valvoen. Muutama naurahduskin taisi miun suusta päästä jo illalla. Kameraa olen yrittänyt kantaa mukanani ja joitakin kuvia sille on saatu tallennettua, joten juhannuksesta ja mökkielämästä saattaa joku postaus tulla.

Muistakaan vielä laittaa sitten niitä kysymyksiä tohon alapuolelle. Kiitos!


-Marianne- 

4 kommenttia:

 1. Oot 19 ja mökötät huonon kisan jälkeen?!?!?! XDDDDXDXD please... joo saa sitä ihmistä harmittaa mut eikö tollane mökötys oo menny viimeset 10 vuotta sitten ?? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on erilaisia, joten jokaisella on omat tapansa harmitella epäonnistumisia. Mie kuulun näihin hiljaisiin ja vetäytyjiin, jotka haluaa olla rauhassa ja omissa oloissaan epäonnistumisten jälkeen.

   Poista
 2. Yks kisa sinne tänne, aina ei voi tehä enkkaa! mistä toi kisa alaosa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee kun järjellä ajattelee :) Alaosa on tän vuoden Adidaksen kisa-asun alaosa. Olen tilannut sen Alakorvelta.

   Poista