Marianne


240613

2013/06/24


Juhannusta ja sen jälkeisiä päiviä kuvina.

Miun juhannus meni tänä vuonna mökkeillessä A.n kanssa. Ennen mökille menemistä mulla oli päivällä juhannuskisat, joista ei jäänyt kovin hyvä maku suuhun. Sieltä tultiin sitten suoraan A.n sukulaisten mökille, jossa vietimme aikaa eiliseen asti. Juhannus (ja sen jälkeiset päivät) meni siis mukavasti rentoutuessa mökillä. Ohjelmaan kuului pääasiassa pitkään nukkumista, herkkuruokien syömistä, uimista ja saunomista. Vaikka säät eivät kovin paljoa suosineet, se ei menoa haitannut. Eikös se mene niin, että viileällä kelillä vesi tuntuu lämpimämmältä? 
 Eilen käytiin myös hieman treenailemassa, jonka jälkeen lähdettiin sitten mökiltä pois.


 Vaikka juhannus meni nopeasti, ei se haittaa, sillä miulla on tällä viikolla vaikka mitä kivaa tiedossa. Olen nyt A.n luona ja vietän täällä aikaa torstaihin asti. Torstaina lähdemme sitten yhdessä Pajulahteen leirille ja kisoihin. Leiri kestää sitten sunnuntaihin asti, joten olen kotona vasta viikon päästä. 

Tänään, oikeastaan aika pian, mulla on tiedossa hieman heppailua. Olen nimittäin menossa ratsastamaan issikoilla, en malta odottaa! Jos kameran jaksan mukaan ottaa, niin jotain kuvia saatan sitten laitella. Uskoisin, että puhelimenkin kameralla voisi pärjätä. Noh, katsotaan. Kerron sitten illalla lisää.

Muistakaahan laitella sitten niitä kysymyksiä tänne.

-Marianne-

 

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia :)<3 olet niin kaunis <33

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia! hei millanen/mistä tuo valkonen toppi on? se näyttää jotenki kivalta!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Valkoinen toppi on Vilasta. Koska halusin rennomman ja löysemmän tämä on kokoa L/XL. Kaiken lisäksi tuunasin tähän vielä pienet halkiot helman molemmille puolille

   Poista