Marianne


240613

2013/06/24Kuvat ja tuotteet täältä

Hieman kesäjuttuja, joita haluaisin. Ehkä onnistun vielä jonkun jumpsuitin tai maksihelmaisen hamee/mekon löytämään. Aleissa en nimittäin ole vielä pyörähtänyt, mutta onneksi tässä on aikaa. Alustavasti olen keskiviikkona menossa, joten toivottavasti edes jotain kivoja vaatteita on jälellä hyvillä alennuksilla.

Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin tänään kävin hieman heppailemassa. Valitettavasti kamera ei eksynyt mukaan ja ratsastuksen jälkeen en ehtinyt ottaa kuvia puhelimella, sillä ratsuni jatkoi suoraan seuraavalle maastolenkille. Kyseessä oli siin noin tunnin mittainen maastolenkki issikoilla. Pitkästä aikaa oli kivaa päästä hevosen selkään, joten saa nähdä eksyisinkö tunnille vielä toisen kerran tätnä kesänä. 

Vielä voi laittaa sitten niitä kysymyksiä tänne. Lisää otetaan mielellään vastaan.

-Marianne-


 

1 kommentti:

  1. Moi Marianne. Oot kyselly niitten kysymysten perään, ni mä haluisin tietää enemmän sun treenauksesta. Kuinka usein treenaat ja minkälaisia harjotteita ja millä tehoilla? Lisäks haluisin tietää samoja juttuja sun eri treenikausista pk, vk jne.
    Suurkiitokset ihan huippublogista! Arvostan todella paljon sun super laadukkaita kuvia ja ahkeraa bloggausfrekvenssiä! Jatka samaan malliin ;)
    Yt. Alex

    VastaaPoista