Marianne


250613

2013/06/25


Kameraan on viimeisen vuorokauden aikana tallentunut vain tasan tämä yksi ja ainoa kuva, joka on otettu iltapalalta. Nyt pitää koittaa hieman ryhdistäytyä, että saadaan jotain materiaalia tänne blogin puollelle. Kuitenkin, en tullu tätä blogia päivittelemään tämän yhden kuvan takia, vaan tulin kertomaan teille aivan mahtavia uutisia!

Olen tällä viikolla odottanut innokkaasti postia, vaikka en olekkaan kotona, nimittäin nyt alkuviikosta selviää (selvisi) pääsenkö minne opiskelemaan. Noh, eilen postissa tuli Islon (Itä-Suomen Liikuntaopiston) kirje, jossa kerrottiin, että minut on valittu liikunnanohjaajan koulutukseen. Tänään tuli sitten taas sähköpostia, että olen toisella varasijalla hierojaksi. Kuitenkin, paras uutinen on vielä kertomatta. Äiti nimittäin soitteli minulle ja kertoi, että minut on valittu yliopistoon opiskelemaan maantieteitä! Aivan mahtavaa! Enää ei tartte stressata, mitä tulevana syksynä tapahtuu. Jee jee! 

Ja sitten taas muistutusta, että kysymyksiä voi laittaa tänne. Vielä on aikaa kysyä, sillä ajattelin toteuttaa kysymyspostauksen nyt vklp tai sitten ensi viikon alussa. Lisää kysymyksiä kaivataan!

-Marianne-


 

2 kommenttia:

  1. Onnea opiskelupaikoista! :) Mikä noista on sun ykkösvaihtoehto, mihin haluat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Uskon aika vahvasti, että mantsaa lähden opiskelemaan :)

      Poista