Marianne


270613

2013/06/27


paita - BikBok
hame - kirppis
clutch - Cubus
kello - kirppisEilen tuli sitten käytyä hieman shoppailemassa Seinäjoella. Kauppavalikoima ei ollut kovin ihmeellinen, joten päätettiin käydä vaan pari kauppaa. Loppujen lopuksi käytiin kolmessa eri liikkeessä (Vero Moda, Jack&Jones ja H&M) joista löytyi kyllä ihan tarpeeksi kaikkea kivaa. Ostoksista mahdollisesti lisää sitten, kun pääsen kotiin.
 Rehellisesti sanottuna Seinäjoen alennusmyynnit yllättivät miut todella positiivisesti. Alennnukset oli hyviä ja alennettuja tuotteita oli paljon, voisi jopa sanoa, että enemmän kuin Joensuussa? Outoa... Yleensä en löydä Vero Modasta paljoa mitään, mutta tällä kertaa sovituskoppiin päätyi melko paljon soviteltavaa. Jee! Ehkä miun pitää rueta käymään siellä hieman useammin.

Eileisen asu oli sitten rennonpuoleinen helleasu. Musta maksihame on viimeaikainen kirpparilöytö, joka on osoittautunut mahtavaksi hellevaatteeksi. Ilmava ja laskeutuva mekko (vaikka musta onkin) on todella viileä valinta helteellä. Suosittelen ehdottomasti! 

Muutamalle uudelle lukijalle tervetuloa toivoitukset. Kiva kun olette blogiini päätyneet.

Muistakaahan sitten, että kysymyksiä ehtii laittaa vielä pari päivää. Niitä voi kirjoitella tänne.


-Marianne-
 
 

8 kommenttia:

 1. Todella hyvälaatuisia kuvia kyllä! Ja mielestäni hyvällä rajauksella(vai miksikä sitä nyt sanotaankaan)

  Millaisella kameralla kuvaatte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)
   Kaikki kuvat mitä blogissani julkaisen on yleensä otettu miun nikonilla (D90) ja sitten miulla on olemassa siihen muutamia linssejä

   Poista
 2. tosi kiva asu :) ihana kun postauksia tulee useammin kuin ennen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä jos tykkäät tästä tiheämmästä tahdista. Nyt olen kuitenkin leirillä, joten pitää yrittää pitää tahtia yllä :)

   Poista
 3. söpö paita : ) oon joskus itsekin katsellut tota !

  VastaaPoista
 4. Aloin vasta vähän aikaa sitten lukea sun blogia ja jäin heti koukkuun! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista