Marianne


290613

2013/06/29
1. Tänään päivällä, treeneihin lähdössä. Fiilikset hyvät ja paikat vielä toistaseks hyvässä kunnossa. Treenien jälkeen ei sitten enää kovin leveää hymyä irronnut, sillä jalat olivat (ovat vieläkin) todella kipeät. 
2. Tämän urheilijan tavarat hieman sekaisin. Meillä on täällä todella pieni huone, jossa majoittautuu kolme (enää kaksi) henkilöä. Kaiken lisäksi tämä on soluhuoneisto, joten vessan jakaa seitsemän naispuolista henkilöä. Voitte arvata, onko välillä hieman vaikeaa... 
3. Hieman kuvaa tän päivän hyppytreenistä. Treenit ei menny kauhean mallikkaasti, mutta yhden tai kaksi hyvää hyppyä kuitenkin sain. Ponnistusjalan penikat on todella kipeät, joten se tuo hyppäämisen aikalailla haasteita. Kotiin tultua pitää sitten huilata, että saadaan jalat kuntoon.
4. Lisää jalkakuvia. Tässä ollaan katsomassa miesten ja naisten pääkilpailuja, joissa olisin periaatteessa voinut itsekin hypätä. Koska kunto (niin jaloilla kuin  miullakin) on hieman heikko, niin en kuitenkaan lähteny kisaan. Pitkästä aikaa oli kiva istua katsomon puolella ja vain katsoa hyviä kisoja!

Alemmassa kuvassa sitten hieman videoilta poimittuja kuvia tän päivän hypyistä.

Kuten olette huomenneet, aktiivinen bloggaaminen ja leirillä oleminen ei ole kovin tehokas yhdistelmä blogin kannalta. Olen kuitenkin huomenna palaamassa kotiin, joten yritän saada hyvän tahdin takaisin päälle. Vielä pitäisi huominen jaksaa treenata mallikkaasti, niin sitten pääsee huilaamaan. 

Haluaisitteko muuten jonkulaista yhteenvetoa leiristä, vai kiinnostavatko urheilujutut kuinka paljon?

Ja sitten vielä muistutus, että kysymyksiä voi laittaa tänne.


-Marianne-

2 kommenttia:

  1. Todellakin kiinnostaa urheilujutut, lisää vaan! Ne tuovat mukavaa variaatiota blogisi sisältöön.

    VastaaPoista