Marianne


190613

2013/06/20


paita - kirppis
nahkahousut - H&M
clutch - Cubus


Moikka vaan tänne bloggerin blogin puollelle! Kuukausi Cosmolla on takana päin ja nyt siirryin takaisin kirjottelemaan tänne omaan blogiin. Cosmoon blogatessani sain muutaman idean koskien blogin ulkoasua, joten nyt pitää sitten kysyä teidän mielipiteitänne! Ensimmäinen asia on kuvakoko. Cosmossa kuvani olivat leveydeltään aika paljon pienempiä, joten päädyin pienentämään kuvien leveyttä hieman. Miltä kuvat näyttää, vai huomasitteko edes, että ne ovat normaalia kapeampia? Toinen asia liittyy sitten näihin pystykuviin. En ennen käyttänyt blogissani ollenkaan suuria pystykuvia, koska ajatus ei vaan napannut. Cosmokuukauden aikana kuitenkin rakastuin täysin näihin isoihin pystykuviin. Kysymys siis kuuluu, että ovatko nämä jotenkin hassuja tai liian isoja? Pidättekö te näistä vai ette? Toivoisin todella, että auttaisitte hieman tässä hienosäädössä, sillä haluaisin, että blogi olisi silmää miellyttävä ja siihen ei taida riittää vain yhden ihmisen näkemys. Risut kuin ruusutkin ovat täysin tervetulleita.

Sitten takaisin tämän päivän asuun. Tarkoitus ei ollut lähteä minnekään, mutta toisinhan siinä kävi. Tänään halusin pukea päälleni jotain melko vaaleaa ja neutraalia, sillä uudet hiukset vaativat vielä totuttelemista, eivätkä rohkeat asut tunnu vielä kovin miellyttäviltä pukea, koska hiukset mietityttävät. On vielä hieman epävarma olo, miltä näytän, mutta eiköhän se tästä. Lopputuloksena syntyi sitten tämä vaalea asukokonaisuus, jonka jujuna toimi paidan epäsymmetrinen helma. Mitäs pidätte?

Sitten vielä yksi pikainen apua huuto! Mielestäni tämä fontti on turhan pieni, joten mistä saan sen vain hieman suuremmaksi? Fontin koko on nyt normaali ja seuraava koko (suuri) on sitten taas mielestäni liian iso...

-Marianne-
 

14 kommenttia:

 1. pystykuvat on musta ihan ookoo mutta noissa suuremmissa kuvissa vähän ärsyttää että sä et millään mahdu kokonaisena koneen näytölle. osa sun päästä ja jaloista rajautuu pois ja mä tykkäisin kyllä nähä kuvat kokonaisina yhellä silmäyksellä ilman että joutuu skrollaamaan sivua alemmas. mutta muuten sulla on muute hyvä ja selkeä blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä näytölle mahtuminen minuakin mietityttää, pitää siis keksiä jotain siihen. Kiitos :)

   Poista
 2. Omaan silmään särähtää kyllä aika pahasti tuo, että kuvat on noin paljon kapemmat mitä teksti :-D ootko ottanu pidennykset? Entiiä näyttääkö vaan tässä kuvassa (en jaksanut tuota blogiasi nyt seurata) mutta onko sun tukan kunto menny noi huonoks kuukauden aikana? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla kun kavensin kuvia, levensin hieman tekstiä. Teksti on kyllä hieman leveä, mutta jos sitä kaventaa kuvian kokoiseksi näyttää todella ahtaalta ja entiset kuvat menevät sivussa olavien juttujen päälle.... Hmmm, pitää katsoa, jos sen saisi hieman fiksummin...
   Hiuksiini on tapahtunut sellanen muutos, että olen ottanut raitoja ja vaalentanut latvoja. Pidennyksiä ei ole. Hiukset ovat hieman karheammat ja kuivemmat nyt vaalennuksen takia, mutta ihan hyvässä kunnossa. Kuvissa niihin onnlaitettu laineita, joten noin pörröisiksi ne eivät ole luonnostaan menneet :)

   Poista
 3. Eikä, ihanat hiukset! Onko antaa vinkkiä, että missäpäin Joensuuta saa tuollaisen lopputuloksen hiuksiin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nyt on kyllä pakko paljastaa, mutta värjäsin itse ihan tavan kaupasta saatavalla raitavärillä. Eka tein ohuita raitoja myssyn ja virkkuukoukun avulla ja lopuksi lisäsin latvoihin hieman väriä.

   Poista
 4. Musta sun tukka näyttää kivalta! Blogisi on keskimääräsitä laadukkaampi ja en osaa kyllä ottaa kantaa tollasiin yksityskohtiin :D

  VastaaPoista
 5. vitsi ihanaa kuulla susta taas jotain (: en oo laiskuuden takia jaksanut lukea postauksiasi cosmon puolella, anteeksi siitä, mutta oon nyt enemmänkin kuin iloinen, että palasit bloggerin puolelle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no, ei se mitään. Nyt takaisin täällä :)

   Poista
 6. mun mielestä positiivinen merkki kuvien kokojen muutoksista on se, ettei muutos pistä heti silmään. En ois edes tajunnut tota asiaa ennen kuin sanoit : ) ite ainakin tykkään tän postauksen kuvien koista ja muusta ! ainoa miinus on se sama, jota aikaisimminkin eräs anonyymi sanoi; että pystykuvissa et mahdu kokonaan näytölle : ( mutta ei se itseäni ainakaan silleen merkittävästi haittaa, eli: perhanan hyvältä näyttää ! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos :) pitää rueta sitten rajailemaan noita kuvia hieman eritavalla, niin saadaan mahtumaan pystykuviin :)

   Poista