Marianne


010713

2013/07/02


toppi - Vila
hame - kirppis
clutch - kirppis
kello - Regal
rannekoru - H&MTänään tapahtui semmoinen ihmeellinen asia, että sain kiiressä kehiteltyä itselleni todella kivan asun. Yleensä olen sellanen ihminen, että asuvalinnan viime tippaan jättäminen tuottaa paljon ongelmia ja asuista ei tule kovin mieleisiä jos ne joutuu nopeasti kasaamaan. Tänään kävi kuitenkin toisin. Nappasin nimittäin kaapistani vain tuon vaalean printtihameen, jota en ole tainnut kovin monesti käyttää. Hameen ympärille rakentui nopeasti vaalea asu, joka oli todella mukava ja kesäinen. Tämä on miun mielestä yksi kesän lemppari asujani. Ehdottomasti! Mitäs te tykkäätte?

Miun päivään kuului tänään hieman kaupungilla pyörimistä ja sitten töitä. Kävin aamupäivästä kaupungilla kaverini kanssa hieman kaupoissa pyörimässä ja sitten jätskillä. Tämän kesän yksi "mahdoton tehtävä" on kivojen kesäkenkien etsiminen. Mistään ei löytynyt mitään! Ei edes Biancosta. (Tai no oli siellä yhdet ihanat, mutta niistä ei ollut kokoja, samoin kävi myös Seppälässä) Olen yrittänyt metsästää jotain värikkäitä ja mukavia kenkiä, balleriinoja tai sandaaleita, mutta ei ole löytynyt.  Tietääkö joku mistä Joensuusta löytäisi kivoja kesäkenkiä edullisesti?

Toinen päivän ohjelmanumero oli sitten työt. Onneksi tänään oli melko hyvä sää, niin ei tarvinnut sateessa kuvata. Töissä meni oikeastaan koko loppu ilta, joten nyt olen aika väsynyt. Pitäisi varmaan mennä nukkumaan.


-Marianne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti