Marianne


030713

2013/07/03

Kysymyksiä ja vastauksia

Perhe, ystävät ja ihmissuhteet

Kenelle soitat ensimmäisenä, kun olet iloinen tai surullinen: Yleensä tulee soiteltua äitille. Joskus myös siskolle ja läheisimmille ystäville.
Ärsyttääkö sinua, jos ystäväsi juovat: Ei haittaa, jos homma pidetään järjen rajoissa. Niin pitkään kun kaikki pysyvät omilla jaloillaan niin homma on ihan ok.
Onko sinulla paljon kavereita: Sopivasti, ei kuitenkaan älyttömästi.
Kuinka usein vietät aikaa kavereiden kanssa: Riippuu viikosta ja tilanteesta. Yleensä tulee melkein päivittäin treeneissä nähtyä. Vapaa-ajalla kuitenkin hieman harvemmin.
Ketä sun perheeseen kuuluu: Äiti, iskä, sisko ja elukat
Oletko monesti seurustellut: Muutaman kerran.
Elämäsi tärkein ihminen: Perhe, kaverit, Yhtä ei voi valita!

 
Urheilu

Miksi aloitit korkeushyppäämisen: Kaikista yleisurheilulajesta se oli vain se miun juttu. Tietysti pärjäsin siinä myös hyvin.
Milloin aloitit yun ja miksi: Aloitin kun olin kolmannella luokalla, koska se oli kivaa. Ei kai sitä muuten harrastuksia aloitettaisi?
Oletko koskaan ajatellut lopettamista: Korkeuden osalta en ole. Kestävyysjuoksut lopetin kolme vai neljä vuotta sitten joten jotain on jo lopetettu. Viime kesänä tuli muutaman kerran tippa linssissä ajateltua, että jos en enää voi hypätä, mutta onneksi niin ei käynyt.
Parhaita muistoja yun parissa: Ensimmäinen kisareissu ulkomaille Pietariin 2010 ja SM-mitalli 15-vuotiaana. Myös Kalevan kisat on jäänyt mieleen.
Onko sulla ollut ikinä rimakauhua ja miten pääsit siitä eroon: Pienempänä oli, mutta se meni ajan kanssa ohi. Myös järjellä ajattelemin auttaa. Rima ei voi sinua kovin paljoa satuttaa, joten mitä pelättävää on? 
Mistä saat motivaatiota treenaamiseen: Haluan pärjätä ja menestyä. Nautin myös treenaamisesta.
Mitä kaikkea olet harrastanut: Jos ihan kaikki kokeilut mukaan laskeataan, niin lista on seuraavanlainen: yu, hiihto, telinevoimistelu, jalkapallo ja ratsastus.
Mikä korkeushypyssä on parasta: No varmaan se että saa vaan makoilla patjalla :) No ei, parasta on kun tajuaa jonkun asian mitä on treenattu pitkään ja se alkaa onnistua.
Mikä on sun ennätys korkeudessa: 175cm
Kuinka korkealle haluisisit hypätä: Niin korkealle, kuin fysiikanlait vain sallivat.
Minkälaiset tavoitteet sulla on yussa: Sm-mitalit ovat aina haluttuja. Myös edustustehtävät ulkomailla kuuluvat tavoitteisiin. Nyt kuitenkin tavoitteena on hypätä ilman kipuja, koska nilkka oli viime kaudella niin kipeä.


Opiskelu

Minne hait opiskelemaan: Hain maantieteitä yliopistoon ja sitten Islolle liikunnanohjaajaksi ja urheiluhierojaksi.
Mitä kirjoitit ja mitä sait arvosanoiksi: Terveystieto L, äikkä E, mantsa E, pitkämatikka M ja enkku A
Mihin ammattiin haluaisit: Opettaja, joku muotiin liittyvä ala tai sitten joku liikuntaan liittyvä ala. Mitään unelma-ammattia mulla ei oo tällä hetkellä.
Miten valmistauduit kirjoituksiin: Luin, luin ja luin. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Nauhottelin jonkun verran myös aiheisiin liittyviä ohjelmia ja luin asiaan liittyviä uutisia. 
Minkä opiskelupaikan otat vastaan: Vielä en ole mitään varmistanut, mutta yliopistoon sitä kai ollaan menossa :)


Muoti, tyyli,pukeutuminen ja kauneus

Lempikauppa: Zara
Kauan sulla menee aikaa kauneudenhoitoon aamuisin: Riippuu täysin siitä mitä teen. Meikkaamisen menee noin 5-15min tilanteesta riippuen. Hiustenlaitto vie taas aikaa parista minuutista pariinkymmeneen minuuttiin
Miten kuvailisit tyyliäsi: Tyylini ei ole vielä vakiintunut, mutta on muuttunut yksinkertaisempaan suuntaan. Myös naisellisuutta on tullun jonkun verran lisää. Mielestäni vähemmän on enemmän.
Mistä haet inspiraatiota pukeutumiseen: Luen paljon blogeja ja selaan muutamia inspiraatio sivustoja. Olen myös todella innokas instagramin selaaja. 
Seuraatko katumuotia: Harvemmin, mutta joskus kuitenkin :)
Ammennatko inspiraatiota pukeutumiseen myös ystävistäsi: Joskus joo, riippuu hieman ystävistä, sillä meillä kaikilla on hieman erilainen tyyli.
Pahin tyylimokasi: Seiskaluokalla käytin vain lenkkareita, sillä ne olivat hyvät jaloille. Nyt jälkeenpäin ajateltuna ne oli aika karmeat yhdistettynä muuten siisteihin vaatteisiin... 
Tykkäätkö ittesi laittamisesta (hiukset, kynnet, meikki vaatteet etc) vai onko se sulle ennemminkin vaan jotain pakollista: Tykkään, se on oikeastaan paras osuus kun olen lähdössä jonnekkin :)

Ruoka

Lemppari ruoka: Houkutuksen kanasalaatti tai Hyveen vokki! 
Mistä koostuisi unelmien aamiainen: Hyvästä seurasta, kauniista kesäpäivästä ja tuoreista hedelmistä
Millä taltutat makeanhimon: Yleensä juon paljon teetä tai syön hedelmiä.
Lempikarkki: Lasketaanko suklaa karkiksi? Jos ei niin sitten salmiakki.
Esimerkki päiväsi syömisistä: Aamupa, lounas,välipala, päivällinen ja iltapala. Yleensä syön kevyen aamupalan, mahdollisesti hedelmiä, jugurttia ja teetä. Päivän aikana tulee syötyä melkein aina kaksi lämmintä ruokaa ja jokunen välipala myös. Iltapala on aamupalan kaltainen.
Kuinka usein herkuttelet: Ihan liian usein. Riippuu oikeasti hieman makeanhimosta ja kisoista yms...
Syötkö aina terveellisesti: En aina. Kisakaudella yritän kuitenkin olla hieman tarkempi, joten kesällä ruokavaliota tulee tarkkailtua enemmän.
Lempparijätski: Classic minttusuklaa
Jos siun pitäis elää viidellä ruoka-aineksella, mitä ne olisivat: Pasta ja broileri. Sitten jotain salaattijuttuja varmaan...

Muuta 

Suurin haaveesi: Vaikea sanoa vain yhtä, mutta heitetään muutama: Maailman mestaruus ja/tai Olympia voitto korkeushypyssä ja  mahdollisimman terve elämä ilman mitään sairauksia tai vammoja
Salainen pahe: Eiköhän tämä ole suklaa ja salmiakki, olen heikkona makeaan :)
Huonoin tapasi, jonka haluaisit saada karsittua pois: Liika stressaaminen: Välillä olisi vaan niin paljon helpompaa olla hermoilematta, sillä hermoilu ja stressaaminen ei auta yhtään mitään.
Elämäsi suurin pettymys: Tähän en osaa sanoa mitään yhtä ja isoa. Kyllä isoja pettymyksiä varmasti on mutta, nyt ei tule oikeastaan muuta mieleen kuin tuo viime kisakaudella vaivannut nilkka, joka onnistui pilaamaan koko kesän.
Elämäsi suurin onnistuminen: Koen onnistuneeni aina kuin olen iloinen, en siis osaa nimetä yhtään yksittäistä, mutta suuria onnistumisia elämässäni ovat olleet yu menestys ja ennätykset, koulupaikka ja valmistuminen
Minkälainen olisi unelmien loma, jos raha ei olisi este: Joku yltiöromanttinen loma kauniissa paikassa oman kullan kanssa. Esim Pariisissa
Mikä on parasta kesässä, syksyssä, talvessa, keväässä: Kesällä ehdottomasti se, että on lämmintä. Syksyllä taas kaunis ruska ja kynttilöiden polttaminen pimenevissä illoissa. Talvella kovat pakkaspäivät peiton alla, kaakaolasi kädessä ja kevät on muuten vaan niin ihanan piristävää aikaa, kun linnut alkaa laulamaan ja pimeys väistyy talven jälkeen.
Minkälainen on ollut paras baari-iltasi: Harvoin tulee käytyä, mutta paras taitaa olla abiristeily, sillä silloin tuli bailattua jalat rakoille korkkareilla ihanien ihmisten kanssa.
Mistä nautit elämässäsi eniten: Siitä, että ei ole minnekkään kiire. Välillä on vain ihana olla ja nauttia pienistä hetkistä.
Kuvaile luonnettasi kolmella sanalla: Määrätietoinen, rehellinen ja iloinen.
Milloin teet perheesi hevosten esittelyn: Rehellisesti sanottuna en tiedä haluanko tai jaksanko tehdä sitä, sillä hevoset eivät tällä hetkellä ole suurin intohimoni. Saattaisihan se mennä tässä jossain välissä, mutta tyyli, pukeutuminen, muoti ja elämä ovat blogini avainsanoja.
Voisitko tehdä päivän kuvina postauksen: Eiköhän niitä ole tulossa :)
Paras vuodenaika: Kesä, ei tartte selitellä :)
Tärkeimmät arvot elämässä: Rehellisyys, luottamus ja sinnikkyys.
Millaisena  näet elämäsi viiden vuoden kuluttua: Opiskelut hyvällä mallilla ja oma kiva kämppä.
Haluatko lapsia: Tottakai!
Millaiseksi muut kuvaavat sinua: Hahaa, yksi hyvä ystäväni sanoi minua äidilliseksi, koska huolehdin aina muista ja muiden asioista ;)
Seuraatko paljon tv-ohjelmia: Muutamia vakioita on. Näin ovat mm. Kosto, Lipstick Junge ja täykkärit.
Miten innostuit valokuvaamisesta: En ollenkaan tiedä. Valokuvaamien on aika ollut miusta vaan tosi kivaa, joten kai se on sitten siitä lähteny.
Oletko menossa Ilosaarirockiin: jep! Siellä nähään.
Juotko koskaan: Todella harvoin.
Oletko koskaan laihduttanut, vai oletko aina ollut noin hoikka: En ole laihduttanut.
Onko bloggaaminen muuttanut sinua jotenkin: Tähän en osaa itse vastata, ehkä kaverini osaisivat sanoa paremmin. En kuitenkaan usko, että olen muuttunut. Tai no, kameraa kannan mukana ja kuvaan koko ajan puhelimella...
Lempparilehti: Cosmo ja Costume
Mikä valokuvaamisessa on parasta ja miten olet oppinut kuvaamaan: Parasta on, kun saa otettua paljon laadukkaita kuvia tai se että pääsee toteuttamaan ideaa, jota on suunnitellut pitkään. Olen oppinut kuvaan pikkuhiljaa vuosien kuluessa. Harjoitus tekee mestarin.
Lempipaikka: koti, oma sänky
Oletko ajatellut muuttoa omaan asuntoon : Mietitty on, toivottavasti tapahtuu joskus pian tulevaisuudessa.
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä: Pakko sanoa, että en usko. En tiedä miksi mutta tätä mieltä olen aina ollut. Ihminen pitää tuntea ennen kuin voi rakastua.
Uskotko horoskooppeihin: En usko, mutta niitä on kiva lukea :)
Mikä sai sinut aloittamaan blogaamisen: Olin todella pitkään lukenut blogeja, joten halusin itsekin kokeilla.
Onko teillä paljon lemmikkejä: Kaks kissaa, koira ja pari heppaa
Oliko mukavaa olla Cosmon tähtibloggaaja: Oli ihan todella huippua! Unelmien täyttymys!
Saitko sitä kautta paljon lukijoita: Paha sanoa tarkkaan, mutta eiköhän sieltäkin muutama tänne ole eksynyt. Tai no, kertokaa te?
Oletko koskaan ollut kesätöissä: Joo,olen. Tämä valokuvaushomma sai alkunsa yhen kesän kesätöistä ja on nyt muuttunut vakipaikaksi.
Aiotko nyt sykysllä muuttaa, kun korkeakouluopinnot alkavat: En aio, ainakaan vielä. Kotoa on lyhyt matka yliopistolle :)
Oletko kurinalainen ihminen: Riippuu asioista. Jos päätän, että teen jotain niin sitten yleensä teen tai itken ja teen.
Oletko mielestäsi pinnallinen: Jaa-a, todella paha sanoa...
Seuraatko aktiivisesti jonkun julkkiksen tekemisiä: En ole koskaan seurannut, enkä nytkään seuraa.
Minkä/ Mitä haluaisit antaa lastesi nimeksi: Tyttöjen lempparit ovat: Sofia, Olivia ja Nora. Poikien nimiä on sitten taas ihan liika kivoja, joten ei ole oikeastaan mitään lemppareita. 
Viikon paras päivä/miksi: Perjantai, ei tarvitse perustella :)
Ylpeyden aiheesi: Ihanat ja ymmärtävät läheiset!
Top 3 muotiblogia: Ajattelin tehdä lähiaikoina sellaisen postauksen, jossa kerron mitä blogeja luen, joten sitten selviää.
Top 3 urheilu- ja hevosblogia: En seuraa säännöllisesti kumpiakaan, joten ei ole :(
Tärkein eläin joka on poistunut keskuudesta: En valitse! Kaikki yhtä ihania ja rakkaita!
Elämäsi tärkein eläin (nyt): No eiköhän se ole tuo rakas valkoinen samani Neera, joka myös täällä blogin puollella on näyttäytynyt.
Huhhuh, olipas homma! Kiitos kaikille kysymyksistä!

-Marianne-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti