Marianne


070713

2013/07/07

SM-viestien toinen päivä iloisesti pulkassa! Mikä tärkeintä niin paikat on ehjinä, eli selvisin aidoista hengissä.

Tänäänkin juoksuja tuli kaksi. Alkuerien perusteella saatin paikka A finaalissa mikä oli aika ylläri meille kaikille! Lopputuloksissa sijoituttiin sitten neljänsiksi, eli mitalikaan ei ollu kaukana. Mahtava päivä ja kaks uutta piirinennätystä! Kiitos tytöt!

Miun osalta eka juoksu oli huono. Todella epätodelliseen tapaan kentällä oli myötätuuli etusuoralla, joten vasten sitä piti puskea. Oltiin etukäteen suunniteltu niin, että saan juosta myötäiseen, mutta tämä ei toteutunu. Koska aitavälit ovat mulle tosi pitkiä, niin rytmit meni hieman sekaisin ja välit tuli mentyä sitten kolmella ja neljällä askeleella. Parhaat voimat jäivät kuitenkin vielä varastoon finaalia varten, jossa vaihdettiin juoksujärjestystä.
Finaali meni sitten paremmin kun vaihdettiin tuota juoksujärjestystä ja pääsin juoksemaan myötätuuleen. Pääsin kaikki välit kolmella askeleella ja juoksu saattoi jopa muistuttaa hieman aitajuoksua. Parannettii aikaakin vajaa sekunti alkueristä, joten kaikilla meni nappiin! Juostiin myös uusi piirinennätys. Tai no oikeastaan toinen, sillä oltiin myös alkuerissä juostu piirinennätys, vaikkei sitä tiedettykään. 

Elämäni ensimmäiset 100m aidat menivät sitten siinä. Aluksi tuli hieman huono juoksu, mutta onneksi saatiin finaalissa kaikki kohdilleen. Vaikka moneen kertaan kisapaikkalla kirosin, mitä ihmettä täällä teen, niin olen kyllä todella iloinen, että uskalsin mukaan lähteä.
Kiitos siitä kaikille pakottajille ja kiristäjille!

-Marianne-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti