Marianne


110713

2013/07/12Muistatteko kun jokunen päivä takaperin kerroin mukavasta paketista, joka saapui postissa?

Nyt on sitten aika kertoa tuosta kyseisestä paketista hieman tarkemmin. Kyseessä oli paketti Sheinsideltä, jossa oli kaksi ihanaa vaatetta, jotka sain itse valita. Tämä on siis ensimmäisiä yhteistöitä, joita pääsen blogin kautta toteuttamaan.

 

Shortsit täältä.

Ensimmäisenä tuotteena valitsin nämä ihanat shortsit, joita olen kuolannut jo koko kesän. Zaralla on lähes samanlaiset, mutta niiden hankkiminen on jäänyt vaan haaveilun tasalle. Nyt onneksi sain nämä ihanaiset vaatekaappiini ja pakko on heti kehua. Todella mukavat shortsit jalassa ja istuu hyvin :) Näistä tuli heti ihan luotto vaatekappale!

Mekko täältä

Toisena tuotteena valitsin sitten tämän perhoskuosisen mekon. Ensimmäisen kerran mekon nähdessä tiesin heti, että tuon haluan pukea päälleni Ilosaarirockiin, joten olihan se sitten pakko saada. Mekko oli kuitenkin hieman lyhyempi mitä olin ajatellut, mutta se ei haittaa. Kivaa saada pientä vaihtelua maksihelmoille. Tulette sitten näkemään parempaa kuvaa, kun otan asukuvia. 

Mitäs olette mieltä näistä uutukaisista?


Postaus toteutettu yhteistyössä Sheinsiden kanssa

 
-Marianne-
 

13 kommenttia:

 1. sinunkin blogisi mennyt siis mainonnan pariin... valitettavasti blogisi romahti nyt täysin silmissäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että olet tätä mieltä. Blogissanihan on ollut jo aikaisemmin yhteistyötä Vilan, Isadoran ja Cosmon kanssa. Itse olen tästä yhteistyöstä todella innoissani

   Poista
 2. Joo voin sanoa että samantien meni blogisi pois lukulistasta. Mua suoraansanottuna vituttaa tää nykynen blogimaailma, heti kun on sheinsidelta, romwelta, nimesi.fi:tä jne muutama ilmanen rätti tulossa, niin eiköhän kaikki oo palvomassa maata kyseisten kauppojen jalkojen alla. Just tältä sheinsidelta saa vissiin ihan vaan monien instagram seuraajienki avulla ilmasia rättejä. Sullakaa niitä ei oo yhtään entuudestaan. Ennen tuntu viel hienolta et joku suosikki bloggaaja sai jonkun ilmasen siistin jutun, mut nykyään tälläsellä reilun sadan lukijan blogilla saa iki-ihania vaatteita ilmaseks, jota ollaan ilolla kipittämässä postista ja kaupanpäälle maailman rumimman massa-mainoksen bloginsa sivupalkkin. Tätäkö on oikeesti nykymaailma, et kulutetaan tunteja netissä, ja vaivanpalkaks saahaan ilmasta kamaa joka suunnasta. Ja sitten ihmetellään miksi teollusuusvaltioiden asukkaat ei osaa arvostaa lähes mitään, mitä heillä jo on. Olen aina pitänyt sinua fiksuna ja jotenkin jalat maassa-ihmisenä, mutta kyllä tää luulo karis aika nopeesti pois :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoisin, että tälläinen yhteistyö ei karkoittaisi lukijoita, sillä minullehan tämä on hieno tilaisuus. Yhteistyötähän olen tehnyt aiemminkin, mutta eri tahojen kanssa, joten ei tämä nyt mikään kovin ihmeellinen juttu ole. Harmi, mikäli olet tätä mieltä. :(
   Ymmärrän, että tälläinen mainonta ärsyttää joitakin, mutta valitettavasti se on osa nykyistä blogimaailmaa. Mainoksiahan on nykyisin aivan joka paikassa, myös blogeissa. Bloggaajille nämä yhteistyöhommat ovat kuitenkin hienoja tilaisuuksia.
   Toivoisin että tämä yksi uusi yhteistyö ei kuitenkaan muuttaisi sinun käsitystä minusta ihmisenä. Tämäkin postaus on loppujen lopuksi vain uusien vaatteiden esittelyä, ihan niinkuin muutkin ostospostaukset. Muistakaa, että tämä on vain bloggaamista, ei mitään sen vakavampaa.

   Poista
  2. Kyllä mieki oisin uskonu et sie oisit voinu edustaa erilaista suuntaa näistä mainos-blogeista. kyllä mieki luen monia blogeja joil on paljon enemmän seuraajia ku siulla ja julistaa vaan ettei tee yhteistyötä... yhdyn kyllä edellisiin anoihin

   Poista
  3. Yhteistyön alottaminen oli miun oma päätös ja se ei tule muuttamaan blogini sisäsltöä oikeen millään lailla, tai siihen on ainakin pyrkimys. Yritän tehdä mainospostauksista mahdollisimman ostospostauksia, jotta "mainostaminen" ei olisi kauhean näkyvää.

   Poista
 3. Onko tää nyt sitten millanen yhteistyö? Saatko vaan ilmasia vaatteita vai jotaki myös linkeistä tms? Mulle on melkein ihan sama kuka on yhteistyössä kenenkin kanssa, mutta se suututtaa, kun "postaus toteutettu yhteistyössä x:n kanssa" ei loppujen lopuksi kerro juuri mitään. Mut onnea silti siitä, että sun blogi on saanu paljon huomiota ja siitä muistetaan sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) tämä on ihan tälläinen pienimuotoinen yhteistyö, johon kuuluu, että pidän sheinsiden mainosta tuolla sivussa ja saan aina välillä valita vaatteita heidän sivuiltaan. Saatuani vaatteet minun täytyy sitten esitellä ne aivan tavallisen ostopostauksen tavoin :)

   Poista
 4. Minusta on kivaa, että bloggaajat tekevät yhteistyötä. Firmojen ja lukijoiden ja itsensä kannalta siinä on paljon hyviä puolia.. ja missä sitä mainontaa ei nyt nykypäivänä näkisikään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse samaa mieltä kanssasi :) välillä minuakin kyllä ärsyttää, että mainoksia on joka puolella, mutta se on osa nykymaailmaa joten niin se vaan menee

   Poista
 5. Olen samoilla linjoilla aiempien anojen kanssa. Pienistä puroista syntyy suuri joki. Ensin saadaan yksi rätti, sitten toinen ja kohta on Nelly-kollaaseja joka viikko ja kaikki vaatteet ilmaseks saatuja massavaatteita. Ymmärrän kyllä, että on kiva tehdä yhteistyötä josta saa jotain vaatteita lahjaksi, mutta kun niitä blogeja löytyy jo niin paljon. Tähän asti olet erottunut joukosta omalla tyylilläsi jaa hienoilla kirppislöydöilläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olenkin nyt yhteistyön aloittanut en halua että blogini hukkuu mainoksiin ja rupean vaan käyttämään ilmaiseksi saatuja massatuotteita. Pyrin pitäämään omasta tyylistäni kiinni ja valitsen vain itseni näköisiä tuotteita. Tyylini ei siis tule muuttumaan yhteistyöhommien takia. Myöskään kirpparijutu yms eivät tule vähentymään, joten ei huolta :)

   Poista
 6. Kateellisten äänet kuuluu nyt kyllä näissä kommenteissa! Marianne on kirjottanut blogiaan jo useamman vuoden ja bloggaaminen vie aikaa ja vaivaa. Ainainen asukuvien ottaminen, kuvien muokkaus, ulkoasun kohentaminen, kirjoittaminen, ei se oo niin yksinkertaista kun mitä lukijalle se näyttää!
  Bloggaaja ei saa minkäänlaista palkkaa, vaan tekee sen lukijoita ja itseään varten. Marianne on pyytänyt lukijoilta postausideoita ja toteuttanut niitä toiveiden mukaisesti, mutta hän tekee sen ainoastaan meidän, lukijoiden toiveesta. Nyt kun hänelle on poikimassa jonkinlaista hedelmää ja "palkkaa" työstään, niin heti on 'lukijat' valittamassa. Miettikää asiaa bloggaajankin kannalta! Muutamat vaatteet ei riitä korvaamaan työtä, mitä bloggaaja tekee, mutta on sekin tyhjää parempi. Voisin lyödä pääni pantiksi, että kaikille kelpaa ilmaiset vaatteet, oli syy sitten mikä hyvänsä.
  Pidä vaan blogi samantasoisena ja jalat maassa niin hyvä tulee :)

  VastaaPoista