Marianne


170713

2013/07/17


Ilosaarirock 2013 Meidän Ilosaarirock pyörähti käyntiin vasta lauantaina iltapäivästä. Tarkoitus oli viettää mukava rokki, melko rauhassa musiikkia kuunnellen. Lauantai oli esiintyjien puolesta se päivä, jolloin oli miun mielestä enemmän nähtävää ja kuultavaa. 

Eka esiintyjä, jota käytiin kattomassa oli Stella. Koko keikkaa ei jaksettu seurata, sillä  Haloo Helsinkiä oli pakko päästä kattomaan hyviltä paikoilta! Muutamat tutut Stellan biisit kuitenkin kuunneltiin ja päästiin mukavaan fiilikseen.
Haloo Helsinki oli sitten seuraavana tiedossa ja miun mielestä bändi oli kyllä aivan mahtava. Ehdottomasti miun lemppari koko rokissa. Yhteislaulujen ja huutamisen takia ääni alkoi hieman kadota. Mukavaa kuitenkin oli! 


Lopulle illalle meillä ei ollut sen suurempia suunnitelmia. Kierreltiin festarialueella, kuunneltiin joitakin esiintyjiä ja naurettiin porukalla. Käytiin myös syömässä ja moikkaamassa tuttuja (terkut vaan Maikulle ja muulle poppoolle). Lauantain viimenen esiintyjä oli sitten Nightwish. Mikään kovin suuri kyseisen musiikin fani en ole, niin päädytiin kuuntelemaan hieman kauempaa ja ihailtiin kaunista valoesitystä ja ilotulituksia. 
Sunnuntai jaettiin sitten kahteen osaan. Aamupäivästä käytiin kattomassa Jukka Poikaa, jonka jälkeen mentiin käymään kotona. Jukka Poika oli miun mielestä positiivinen yllätys, sillä yleisö otettiin hyvin mukaan. Vaikka kaikkia biisejä ei tuntenut fiilis oli hyvä ja jaksettiin nauraa ja tanssahdella koko esiintyjän ajan :)

Sunnuntai ilta oli sitten ohjelman puolesta hieman löysän oloinen, ainakin meidän osalta. Käytiin fiilistelemässä vähän Raappanaa, mutta ei viihdytty kauhean pitkään väkijoukossa, joten suunnattiin hieman kauemmaksi istuskelemaan. Illan mittaan pyörähdettiin myös muotikuutiossa ja muissa kojuissa kattelemassa kaikkea turhaa. 

Illan kruunasi sitten todella energinen PMMPn keikka. Biisit olivat aikalailla täysin tuttuja, joten oli kiva fiilistellä ja hävittää ääni melkein lopullisesti. Porukkaa oli todella paljon, vaikka oltiinkin melko takana. Tönimiseltä ynnä muulta rynnimiseltä oli vaikea välttyä, mutta sehän vaan kuuluu noihin festareihin, vai mitä?

-Marianne-
 

11 kommenttia:

 1. Haha terkkuja takas oli hiukan villihkö meininki meillä :D t.maikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olihan tuo ;) kerro terkut myös sille komealle stripparille :)

   Poista
 2. Mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat on otettu iPhone 4llä ja Nikonin coolpix p310 pokkarilla. Sitten mulla on Nikonin D90 runko ja siihen sitten nikonin 50mm f1.8, sigman 30mm f1.4, tamronin 70-200mm f2.8 ja sitten joku perus putki (sigma tai tamron, en muista ulkoa tulee niin harvoin käytettyä) 70-300mm f4.5

   Poista
 3. Hahaha kerrotaan! Kuulostaa aika pahalta tuo strippari.. perus rokki! T.maiq

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanotaan sitten hieman kuvaavammin :) olisko vaikka tankojumppaaja tai terassin hajottaja?

   Poista
 4. Hahaha vaikka molemmat! Ja ikää löyty semmoset 30v

  VastaaPoista
 5. Etkö käynyt kattoo vain kun nuo mainitsemasi keikat?:o ainiin ja muistaakseni kiertelet aina joensuun kirpputoreja niin osaisitko kertoa pari vinkkiä kirpparikiertelyyn ja lempi kirpparisi joensuussa esim kolme parasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä oikeestaan käyty kattomassa muita ku noi :)

   Miun ehdoton lempparikirppis joensuussa on Valinta Kirppis! Sieltä vaan löytää ehkä eniten sitä "oman näköistä" tavaraa. Muilla joensuun kirppareilla tulee sitten kierreltyä satunnaisesti, joten muita ehdottomoa lemppareita ei ole. Jos en käy Valinta kirppiksellä, niin sitten tulee yleensä käytyä Jättikirppiksellä, Punasen ristin kontilla, Fidalla tai uudella Mammuttikirppiksellä (oliko se mammuttikirppis? :D )
   Mitään ihmeellisiä vinkkejä miulla ei oikeestaan oo. Kannattaa kierrellä hitaasti, kattoo tarkkaan millasessa kunnossa tavara on ja sitten kannattaa ettiä paikkoja, jossa on paljon oman näköistä tavaraa. Niistä tekee yleensä useampia löytöjä :)

   kiitos kommentista, toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista
 6. Kiitos vastauksesta :) Olen juuri Joensuuhun muuttanut niin en muista tarkalleen valintakirppiksen sijaintia. Oliko se siinä ABCn ja fitness koulun lähellä?

  VastaaPoista
 7. Joo, siellä siihtalan abcn lähellä se on :) valintakirppiksella on myös nettisivut, joista löytyy osoitteet yms :)

  VastaaPoista