Marianne


240713

2013/07/25
Laukut on saatu pakattua (tietokonetta lukuunottamatta), joten kohta pitää sitten nukkumaan joutua, että huomenna jaksaa pitkän päivän matkustaa. Tällä kertaa suuntana on Vaasa ja Kalevan kisat. Huominen päivä on siis varattu matkustamiselle ja tietysti kisapaikkaan tutustumiselle, joten heti aamusta ollaan siis lähdössä. Kisat mulla on sitten vasta perjantaina melko illasta. 

Tosi hyvillä fiiliksillä oon tuonne reissuun lähdössä, sillä Kalevan kisat on jääny väliin kahtena edellisenä vuotena. Viimeksi oon siis kyseisissä kisoissa ollut 16 vuotiaana. Mitään kovin suuria tavotteita en oo itselleni asettanut, mutta tuolla takaraivossa on kuitenkin sellainen pieni hyvä ajatus, että hyvänä päivänä jopa finaalipaikka voisi olla mahdollinen. Melkonen temppu se kuitenkin olisi, sillä vaatisi karsinnassa sijoittumisen kahdeksan parhaan joukkoon tai sitten ennätyksen sivuamisen eli 175cm pitäisi hypätä. Pidetään joka tapauksessa kaikki peukut ja varpaat pystyssä!

Koska kone on lähdössä mukaan reissuun, fiiliksiä ja kuulumisia on tulossa! Pysykäähän menossa mukana. Aika urheilupainotteista juttua on mahdollisesti tiedossa, sillä pe ja la on varattu noille Kalevan kisoille ja sitten sunnuntaina ollaan menossa kattomaan Kuninkuusraveja Kuopioon.


-Marianne-

 

3 kommenttia:

  1. Olet kyllä ihan hurjan kaunis, ei voi kun ihailla <3 Onnea kisaan! :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä karsintaan, toivotaan että hyppy kulkisi ja pääsisit finaaliin! :)

    VastaaPoista