Marianne


310713

2013/07/31
Tadaa! Saanko esitellä, "uudet" kynityt hiukset!
 
Mulla on hiusten suhteen elämässä kolme kirjoittamatonta sääntöä, joita yritän olla rikkomatta. Sääntö nro 1. Älä koskaan värjää hiuksiasi liian tummaksi, sillä näytät aina todella kalpealta! Ja sääntö nro 2. Älä koskaan leikkaa otsatukkaa, koska sulla on todella matala otsa! ja sitten sääntö nro 3: Älä koskaan leikkaa lyhyitä hiuksia, koska kadut niitä kuitenkin! 
 
Niin, menin sitten rikkomaan tuota kolmatta sääntöä, vaikka viime keväänä vannoinkin, että en enää koskaan leikaa hiuksiani lyhyiksi. Tällä kertaa mulla oli kuitenkin hyvä syy, vaikka nyt kuitenkin jo hieman kaduttaa. Hiukset ovat olleet aika huonossa kunnossa nyt kesän jäljiltä. Tehokas latvojen tappajayhdistelmä: vaalennus ja aurinko ovat saaneet tuhoa aikaan, joten pakko oli saksia näyttää latvoille. Vaikka hiukset ovat nyt selvästi terveemmän ja tuuheamman näköiset ja oloiset mua hieman harmittaa. Kasvatin nimittäin hiuksiani oikein urakalla viime kevään jälkeen ja vihdoin ne alkoivat näyttää aika pitkiltä. Toisaalta, ehkä tämä hieman lyhyempi look sopii syksyyn paremmin. Vai mitä mieltä te olette?
 
-Marianne-
 
 

4 kommenttia:

 1. toi sopii sulle tosi hyvin (:

  http://emma-whatmybrown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää :) Ja nopeasti ne taas kasvaa pidemmiksi ;) Varsinkin kun usein leikkaamisen jälkeen tuntuu, että hiukset kasvaa vielä normaalia nopeammin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ne parempikuntoisina kasva ees vähän nopeemmin, toivotaan ainakin nii :)

   Poista