Marianne


010813

2013/08/01


Kuva ja koko juttu täältä

Kivoja uutisia, nimittäin tämä tyttö on valittu elokuun Costumelaiseksi! Lisää voitte lukea tosta yläpuolella olevasta linkistä. Siellä on myös pienimuotoinen haastattelu. Ihanaa saada kerrankin kunnon hiustenhoitotuotteita!


 

Sitten vähän erilaista kerrottavaa. Keväällä lupasin, että yritän täällä blogissa jakaa elämäni iloja ja suruja, mikäli jutut eivät ole liian henkilökohtaisia. Tuon rajan vetäminen on ollut todella vaikeaa ja mietin jatkuvasti, voinko kertoa tämän tai tämän jutun. Etenkin ne negatiiviset asiat ovat aina vaikeinta kerrottavaa. 

Koska en vieläkään ole kovin hyvä näiden "ei niin kivojen juttujen" kertomisessa on helpointa yrittää kertoa asiat mahdollisimman suoraan. Elämässäni on nimittäin käynyt niin, että keväällä alkanut suhteeni on loppunut. En asiasta tule enää sen enempää blogissa kirjoittamaan, koska se menee jo liian henkilökohtaiseksi. Toivottavasti te kaikki lukijat ymmärrätte ja arvostatte tätä päätöstä, nimittäin tälläisen asian kertominen ei ole helppoa.


-Marianne-

3 kommenttia:

 1. Koita pärjätä ja mä tiedän että sä pärjäätkin <3 -A

  VastaaPoista
 2. Onnea costume palkinnosta, on muuten hyvä hiustenhoito paketti :) tuo hiusöljy on suosikkini ja niin ihanan tuoksuinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) itse en oo ennen näihin tuotteisiin tutustunu, mutta innolla ootan että pääsen testaa :)

   Poista