Marianne


030813

2013/08/03Huomenta!

Miun piti tulla teille kirjottelemaan jo eilen, mutta tultiin kisamatkalta kotiin vasta vähän ennnen yhtätoista. Ja kyllä noi reissut osaa vaan joltain osin olla tosi raskaita vaikka ei siltä yleensä tunnukkaan. Nukahdin nimittäin oikeestaan heti kotiin päästyäni, joten tää päivitys jäi odottamaan nyt tähän aamuun. 

Tällä kertaa esittelyssä on sitten uusia vaatteita :) Vaikka kesä alkaakin olla jo ohi, niin kesävaatteita ei voi koskaan olla liikaa! Mulle käy vielä yleensä niin, että alan ostamaan näitä kesähepeineitä vasta heinäkuussa, joten niitä ei kauhean monesti ehdi edes käyttämään. 

Tässä sitten nämä uutukaiset vielä vähän paremmin.
 Ruutushortsit täältä 
Mekko täältä

Ihastuin noihin ruutushortseihin jo oikeestaan viime keväänä kun satuin bongaamaan ne jostain kaupasta. Silloin shortsit jäivät kuitenkin vielä haaveeksi. Nyt kesän lopussa nämä kuitenkin löysivät tien kaappiini. Toivottavasti kelit sallivat vielä näiden käytön.

Toinen uutukainen on sitten mekko. En tiedä mikä tässä sai miut ihastumaan, mutta jotain tosi sulosta tässä on! Mekkoa meinasin hieman säästellä yhteen kivaan tilaisuuteen, joten sen käyttö ei jää epävarmaks. 

*postaus toteutettu yhteistyössä Sheinsiden kanssa-Marianne- 

6 kommenttia:

  1. pakko udella kun oon harkinnyt ebaystä noiden shortsien tilaamista, että onks noi koot miten pieniä? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun mielestä aika normaalit koot :) otin ite S ja on silti mulle sopivan löysät :)

      Poista