Marianne


070913

2013/09/07
Saanko esitellä uutukaiset Lindexiltä! Näistä mainitsin jo tuossa viime postauksessa, mutta ajattelin vielä muutaman
kuvan laittaa niin näätte vähän paremmin.

Syksyn kumpparimetsästys on nyt tullut päätökseen, sillä löysin nämä ihanuudet todella edullisesti! Hintaa näillä oli vain 34,90e.
 Ihastuin näissä tuohon ihanan kirkkaaseen isoon vetoketjuun, joka sopii täydellisesti miun oranssinkeltasen laukun kanssa. 
Myös tuo tumman sininen houkutteli enemmän kuin musta, joten nappilöytö!  Malliltaan nämä on vähän Huntereiden tyyliset, 
mutta varsi on hieman lyhyempi. Näätte sitten asukuvissa, kun nuo jalkaan sujautan. Nyt vaan ilolla odottamaan sadekelejä!

Mitäs tykkäätte?


 

-Marianne-

4 kommenttia:

 1. Niin hienot, että alkoi itsekkin vähän houkuttaa ostaa samanlaiset.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten eikun kauppaan ne hakemaan :) ei oo ees pahan hintaset ;)

   Poista
 2. Omaan silmään ne ei nyt ainakaan noin ihan iskenyt mutta asukuvia kuitekin odotellen :) Yhdistelet niin kivasti vaatteita ja tykkään sun tyylistä. Ps kerro tietämättömälle mitkä ne huntterit on? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos miulta oltas pari vuotta sitten kysytty mitä mieltä oon noista kumppareista, niin olisin mahdollisesti vaan nauranu että hirveet, mutta mieli muuttu :) Huntterit on semmoset "tyylikkäät" ja suositut kumpparit, jotka on aika kalliit. Niiden kautta kumppareita on kuitenkin ruettu käyttämään mm katumuodissa yms. Tai näin mie oon ainakin oppinu. Saa korjatakki :)

   Tässä vielä linkki, josta näkee :)
   http://fashionassist.files.wordpress.com/2010/10/hunter-boots-ashley_olsen-jimmy-choo-hunter-rain-boots.jpg

   Poista