Marianne


140913

2013/09/14


neule - kirpps
housut - Vero Moda
kengät - kirppis
laukku - H&M


Voi että kun oli mukava napata tänään tälläsiä syksyisen tunnelman omaavia asukuvia! En vaan vielä löytänyt mitään kauniin oranssia puskaa, mutta eiköhän asia korjaannu lähiaikoina. Taustan muutos sai taas asukuviin jotain uutta kivaa :) Pitkästä aikaa oon tosi tyytyväinen asukuviin, koska ne ei oo vaan sitä samaa kauraa kuin yleensä. Nyt pitää vaan muistaa nauttia näistä hyvistä asukuvista, sillä kohta alkaa pimeät ja kylmät kelit. Etenkin miulle, joka kuvaan kaikki asukuvat itselaukasimella, nuo kylmät kelit ovat vaikeita kuvattavia, sillä hyvien kuvien ottamisessa menee paljon aikaa ja mie palellun tosi nopeesti. Toivottavasti saatas nauttia lämpimästä syksystä vielä pitkään!

Sitten muutama sananen tän päivän asusta. Mitään pukeutumissuunnitelmia ei ollut, joten housupinon päällimmäiset housut vaan jalkaan ja niille kaveriks neule, jossa tarkeni ilman takkia. Näiden kaveriksi sitten sirot kengät ja pikkulaukku. Valmista. Jotenkin asusta tuli ihanan naisellinen, vaikka nuo housut ovatkin aika rennot. Mitäs te pidätte? 

Just tällä hetkellä miusta tuntuu, että vaatekaapissa on hirveesti kivoja vaatteita joita on helppoa yhdistellä keskenään. Siks viime aikoina ei oo ollu pakottavaa tarvetta ostaa mitään normaalihintaisia uutuksia, vaan kivoilla kirpparilöydöillä on pärjätty. Huippua!! 

-Marianne-

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia <3 näissä on kyllä just sitä syksyistä tunnelmaa mistä mainitsi ! oih.

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. wonderful sweater:)!
  please visit me in free time:)
  http://mesmerize87.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihana neule! Sait musta uuden lukijan :-)

  VastaaPoista