Marianne


200913

2013/09/201. Tän päivän rentoa asua
2. Maailman paras intiaaniheimo fuksiaisissa!
3. Haaveilua BikBokin sovituskopissa
4. Jonkinlaista asukuvaa keskiviikon asusta


Tämä viikko on mennyt kuin siivillä! Pääosin opiskelujen ja opiskelun oheistoiminnan parissa, mutta onneks sekaan on mahtunut myös pieni ripaus treenausta, rentoutumista ja kaupungilla kiertelyä. Mulla on nyt tosissaan ollut pitkiä päiviä ja kalenteri on näyttänyt arkipäivien osalta aika täydeltä. Onnkeks tänään oli täysin (ainakin melkein) vapaa päivä opiskelusta, sillä miulla olis ollut yks luento, mutta autokoulun kakkosvaiheen teoriatunnit meni aika sopivasti sen luennon kanssa päällekäin. Nyt viikonloppuna pitäisi koittaa hieman kattoa sen luennon asioita.

Luennot on alkanut rullaamaan aika mukavasti ja oon saanu jonkinlaisesta rytmistä kiinni. Opiskelu tuntuu kyllä aika erilaiselta kun esim lukiossa, mutta toisaalta hyvä niin. Bilsa on kuitenkin tuottanut hieman päänvaivaa, sillä solubiologia ja biokemian perusteet ei kuulu ihan niihin omiin lemppareihin. Miulla on nyt kuitenkin alustavasti sellaset suunnitelmat, että jos mantsanopeks meinaan, niin toi bilsa pitäis sitten lukea pitkänä sivuaineena. Tän yhden kurssin perusteella haluaisin haudata tuon tavoitteeni, mutta onneks monet on sanonut, että juuri tuo bilsan kurssi on yksi vaikeimmista. Toivotaan niin. Muuten opiskelut on sujunu ihan mukavasti. Mantsan luennot on mukavia, sillä ne on niin erilaisia ton biologian kanssa. Onnistuin jopa yllättämään itseni, sillä olen pitänyt melko paljon ympäristöpolitiikan perusteet kurssista. Vannoin nimittäin kesällä, että minuahan ei tuo ympäristöpolitiikka kiinnosta sitten ollenkaan. Taisin olla täysin väärässä.  
 
1. Joensuuhun alkaa vihdoin ja viimein tulla se pitkään odotettu syksyn ruska!
2. Ahkerat opiskelijat vähän ennen kuutta, jolloin keskittymiskyky on ilmeisesti huipussaan
3. Kotiin! Näitä pyöräkuvia miulla olis varmaan joka päivälle oma
4. Se rakas solubilsan ja biokemian kurssi, helppoa?

 Mitäs muuta sitten opiskelun ohessa? Noh, ei paljoa, sillä vapaa-aika on ollut aika kortilla. Lenkillä ja salilla on kuitenkin tullut käytyä. Kotona oon pääosin katsonut joko telkkaa tai sitten nukkunut. Eilinen oli kuitenkin todella huippu päivä. Saatiin vähän muuta ajateltavaa kuin opiskelu, nimittäin meillä oli fuksiaiset. Pääsin aivan mahtavaan viiden hengen intiaaniryhmään, jonka kanssa tehtiin meille hienot inkkariasut, vietettiin omat etkot pizzan sekä muiden herkkujen kera, sekoiltiin Joensuun keskustassa ja voitettiin ryhmien välinen kilpailu! Bongasiko kukaan eilen Joensuun keskustasta äänekästä sulkapäistä ryhmää?

 -Marianne-

2 kommenttia:

  1. Mulla olisi vaan sellainen toive, että voisitko muokata asetuksista mobiiliversion mahdolliseksi? Olisi huomattavasti helpompi lukea puhelimella postauksia.. :)

    VastaaPoista