Marianne


210913

2013/09/21
Oon viettäny tänään ihanan rauhallista lauantaita. Miulla ei ollu oikeestaan ku muutama suunnitelma mitä haluan tehdä ja sain just ne jutut tehtyä. Harmiksi aamu alkoi pienellä migreenillä, mutta siitä päästiin tehokkaasti eroon muutaman pillerin ja unien avulla. Kun sitten heräsin niin olo oli yllättävän hyvä ja lähettiin äitin kaa kirpparille. Kierrettiin Valinta kirppis ja SPRn Kontti. Harmikseni en tahtonut löytää oikeen mitään, mutta onneks Kontista lähti yks kiva paita mukaan. Kirppistelyn jälkeen kävin sitten kahvittelemassa Heidin kanssa. 

Nyt illalla olen käynyt pitkällä lenkillä ja sitten vaan ollut. Täykkäreitä on mennyt pari jaksoa ja blogien maailmassakin olen surffailut hyvän tovin. Eipä miulla oikeestaan nyt mitään muuta kerrottavaa ole. Huomenna aamusta voisin kuvailla vähän tän viikon kirppissaldoo, jos teitä kiinnostaa?

-Marianne-
 

4 kommenttia:

 1. Millä kameralla & objektiivilla muuten kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun kameravarustus on seuraava: Runko Nikon D90, objektiivit 50mm f1.8, 30mm f1.4 , 70-200mm f2.8 ja sitten on sellanen yks putki vielä, mutta sitä en ite oikeestaan käytä

   Poista
 2. Voi kirppu. Mäkin tahtoisin päästä, mutta viikonloppu menee tiukasti töiden parissa.
  Muksaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joku toinen kerta sitten :) Kiitos samoin :D

   Poista