Marianne


230913

2013/09/23


neule - Seppälä
housut - H&M
kengät - kirppis
laukku - H&M


Taas kerran päällä jotain keltaista. Älkää huoliko, kyllä ne keltaiset jutut alkaa kaapista loppumaan. Maanantain kunniaks päivän ainoa pukeutumiskriteeri oli mukavuus, niin kuin maanantaisin yleensäkin. Vaasasta ostetut keltamustat printtihousut olivatkin nappivalinta, sillä eivät ole mitkään tiukat. Pelkkien housujen ympärille oli sitten helppoa rakentaa koko asu. Tadaa, valmista :)

Sitten muutama kysymys teille lukijoille. Oon nyt viime aikoina koittanu toteuttaa teidän toiveita postauksien suhteen (mm. neuleen tuunaus ja se kirpparijuttu). Etenkin viikonloppusin niihin on ollut ihan mukavasti aikaa. Päiväni kuvina- postaus on ainakin lähiaikoina tulossa, joten jos teillä olis jotain ehdotuksia tai toiveita niin laittakaahan ihmeessä. Myös kaikki muut risut ja ruusut ovat tervetulleita. 

-Marianne-

8 kommenttia:

 1. Urheilupostaus! Miten paljon treenaat, millaista treeniä, kyllästyttääkö ikinä, miten syöt (esim. onko valmennuksen puolelta määrätty tarkempaa ruokavaliota) ja niin edelleen :) Ellei tästä ole jo postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, pitääpä ehottomasti tehdä :) oon joskus kirjotellu jotain, mutta siitä taitaa olla jo hyvä tovi. kaikkia kisajuttuja on kuitenkin luettavissa kesältä ja keväältä, jos olet kiinnostunut :)

   Poista
 2. Tuo neule on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi ihanan näköinen! :-)Onko se lähiaikoina hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) Oon sen jo viime talvena tainnut ostaa :)

   Poista
 3. Ihan simppeli asu, todella kaunis! Ja nätisti sinun hiukset laitettu! :)

  VastaaPoista
 4. huippu tää sun blogi! jään lukemaan:-)

  http://hellosailor-lumimari.blogspot.fi/

  VastaaPoista