Marianne


250913

2013/09/25Pitkästä aikaa hieman asukuvien yhteenvetoa! Johan näitä on muutama päässytkin kertymään.
Löytyykö lemppareita?

Sitten pikaisesti kuulumisia. Viime päivät ovat olleet aikamoista myllerrystä. Oon herännyt aina kahdeksaan ja sitten oon ollut kotona kuuden jälkeen. Eilen pääsin kotiin vasta puol ysiltä, sillä meillä oli syyskauden "ekat" treenit. Ihanaa päästä treenaamaan porukalla! Varjopuolina on vain tuo päivien venyminen. Onneksi tulevat viikot näyttävät kalenterissa vähän kevyemmiltä, niin saadaan tänne blogiinkin hieman materiaalia. Palataan asiaan huomenna!

-Marianne-

6 kommenttia:

 1. Heippa Marianne! Oot niin upee ja näyttävä mimmi et mun mielestä sun pitäis vaan rohkeemmin käyttää oman tyylisiä outfitteja. Pääosin niin todella teetkin ja näytät tosi häikäisevältä, mut muutamia mummotyylisiä asuja vähän ihmettelen. Kiitti ihanasta blogista ja tsemiä opiskeluun ja syksyn treeneihin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii kiitos paljon ;) Voitko kertoo, mitkä asuista on siun mielestä näitä "mummotyylisiä" niin tiedän paremmin mitä tarkoitat? :) Kiitos kuitenkin mukavasta kommentista!

   Poista
  2. Tarkotin lähinnä huonosti-istuvia vanhoja villapaitoja tai neljänneks alimmassa kuvassa ollutta paitaa. Hope otit kommentin kuitenkin positiivisesti, koska sitä tarkotin. Pidän sun tyylistä ja osaat upeasti yhdistellä eri asuja. Lisäks oot ihan huikeen näyttävä mimmi ja taitava valokuvaaja! Jatkahan bloggailua ja mä jatkan mielellään seurailua ;D Hyvää syksyä!
   Alex

   Poista
  3. Otin positiivisesti tottakai :) kiitos täsmennyksestä :)

   Poista