Marianne


290913

2013/09/29Miullahan oli vaikka millasia suunnitelmia blogiin nyt viikonlopuksi, mutta tuli pari muuttujaa. Eilinen oli aivan mahtava lauantai tyttöjen kanssa ja tänään olen sitten taas maannut vain sängyn pohjalla migreenin kanssa.

Alunperin ei pitänyt olla tulossa mikään erikoinen viikonloppu, mutta niin se vaan aina muuttuu. Eilen saatiin tosiaan vieraita pääkaupunkiseudulta ja vietettiinkin aivan huippumukava päivä kaupungilla shoppaillen ja kierrellen. Tuossa kuvassa on aikalailla kaikki mitä tuli sovitettua. Noista mukaan lähti vain tuon ensimmäisen kuvan mustavalkoinen raitaneule. Shoppailupäivän ja kotona pistäytymisen jälkeen lähdin sitten juhlistamaan rakkaimman Juulian synttäreitä! Ensin pientä juoruilua ja kuulumisten vaihtoa mukavassa pikku porukassa, jonka jälkeen lähdettiinkin sitten vähän kaupungille. Mukava baari-iltahan siitä sitten tuli ja tälle tytölle taisi tulla taas muutaman tunnin univelat... Tämä päivä ei sitten olekaan mennyt niin mallikkaasti. Suunnitelmissa oli lenkkeilyä, bilsan lukemista ja bloggaamista, mutta migreeni kaatoi miut aamulla täysin sängyn pohjalle. Koitetaan saada noi asiat sitten huomenna tehtyä.

Mites teidän vklp meni? Tiedoksi niille ketkä sitä  urheilupostausta nyt tänä vklp odottivat, niin mie meinasin sen kyllä lähiaikoina kirjoitella.

-Marianne-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti