Marianne


011013

2013/10/01


paita - H&M
liivi - Seppälä
farkut - kirppis
kengät - kirppis


Tämä viikko on yhtä hulinaa kun koitan hoitaa opiskelujuttuja ja lukea ekaan tenttiin. Asiaa on vaan vähän liikaa. Onneks oon päässyt nyt vähän treenailee aina iltasin, niin saan kaikki stressiasiat pois mielestä. Myös bloggaaminen on auttanut jonkin verran. Pitää vain miettiä miten ajan käyttää, sillä näihin postauksiinhan saa käytettyä vaikka kuinka paljon aikaa jos haluaa. Yritettään pitää asiat kuitenkin järjestyksessä.

Sitten pientä kriiseilyä. Osaako joku auttaa minnuu kuvaongelman kanssa? Blogger huonontaa kuvien laatua ihan liikaa ja näistä tulee jotenkin rakeisia, tummia ja muutenkin ihan kökkösiä. Koneella näyttävät muuten tosi kivoilta, joten ongelma on bloggerissa... Oon miettiny Flickr tunnusten tekemistä, mutta en oikeen osaa ja tiedä miten homma hoituu... Jos joku teistä ihanista osaisi edes vähän vinkkiä antaa tai sitten enemmänkin auttaa niin olisin enemmän kuin kiitollinen!

Ja sitten kiitokset ihanalle Annalle, joka laittoi blogini omien lemppareidensa joukkoon ja esitteli omassa blogissaan! Kiitos kiitos kiitos! 

-Marianne-

10 kommenttia:

 1. Mä just tänään mietin et pitäiskö hankkia tommonen karvaliivi ittelleni kans, ni tä sun lookki nyt sit houkuttaa enemmän ja enemmän mun ostokuumetta !! Niiin kivan näkönen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) jos meinaat paljon käyttää nii sitten on hyvä hankinta :) muutamaa käyttöäkertaa varten tollanen liivi voi olla aika kallis :)

   Poista
  2. Mmm.. Se onki helppoa naisena sanoa tuleeko käytettyä ja kuinka paljon xD

   Poista
  3. Hahaa :) niinhän se on ;)

   Poista
 2. Me koettiin kans toi sama ongelma meijän blogin kanssa nii tehtii just se flickr. Se tuntuu eka jotenki kauheelta vaivalta, mut se on sit loppujen lopuks tosi nopeeta. Teet vaa tilin, ja painat upload, valkkaat kuvat ja sit se lataa ne, ja voit ite valita minkä kokosena haluut ne, sit otat sielt sellasen koodin ja pistät sen sinne HTML koodi kohtaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Tuhannet kiitokset avusta :) pitää heti vklp kokeilla kun sillon on aikaa tutustua tuohon hommaan vähän tarkemmin :)

   Poista
 3. imgur on myös hyvä vaihtoehto! musta flickrissä on joku raja et saa laittaa vaan joku 200 kuvaa mut imgurissa ei oo :)

  VastaaPoista
 4. onko toi karvaliivi uusi ostos vai vanha? ihmettelen vaan koska olen itse ajatellut hankkia tuon tyyppistä niin myydäänköhän tota tiettyä liiviä enää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tuon viime talvena, joten just tota kyseistä ei oo enää myynnissä. :(

   Poista