Marianne


021013

2013/10/02

Koska olen ollut ahkera opiskelija, päätin antaa itselleni vajaan tunnin omaa aikaa ja lähdin nopsaan kirpparille. No, oli syitä muitakin, mutta kun en oo kirpparilla taas vähään aikaan pistäytyny nii teki vaan kamalasti mieli mennä. Solubilsan ja biokemian perusteet vaan meinaa ottaa vallan miusta ja mietin koko ajan, että millanenkohan se ensimmäinen tentti mahtaa olla!? Onneksi on vielä huominen aikaa lukea, sillä oon asioista vielä ihan pihalla, vaikka oon kuinka tehokkaasti koittanu kertailla. Vaikeinta on ollut löytää hyvää tapaa lukea tuohon tenttiin, sillä asiaa on 593 dian (kyllä, oli pakko laskea :D ) ja noin 300 sivun verran (enkuks...). Oon koittanu kirjotella jotain tiivistelmiä, mutta viikko ei kyllä millään riittänyt, joten tänään oon vaan alleviivaillu tekstejä ja koittanu tehdä jotain pieniä käsitekarttoja.

Mutta sitten opiskelujutuista hieman mukavampiin juttuihin, eli kirpparilöytöihin. Tänään tärppäsi aika mahtavasti. Okei, olin saanut hieman vihjeitä täältä, että huippukamaa on tulossa myyntiin, joten siksi tuli ostettuakin vähän enemmän.
Ekasta kuvasta pystytte bongaamaan miun ehdottomat lempparilöydöt. Valkoinen hapsuhame maksoi 3e ja on alunperin H&Mn. Pakkohan se oli hame ostaa, kun olen nyt syyshelmoihin täysin ihastunut. Tuota pitää vaan ehkä hieman kaventaa, jotta istuu vähän paremmin. Toinen mahtava löytö (siis oikeasti mahtava löytö!) on sitten tuo violetin värinen neule. Mitä ihmeellistä siinä sitten on? Noh, se on  Sandra Hagelstamin suunnittelema neule joka kuuluu 5 inch and up for Nelly kokoelmaan. Oon noita vaatteita ihaillut jo pitkään ja nyt löydän omani kirpparilta kuudella eurolla! 

Sitten toisen kuvan löydöt jotka uppoavat näihin kylmeneviin syyspäiviin aivan mainiosti. Nimittäin neuleita. Musta neule kultaisella kirjailulla oli vain 1e, merkistä ei tietoa. Valkoinen neule taisi puolestaan olla 3e ja tässäkään ei lappua ollut enää tallella. Tuo valkoinen neule istui aivan täydellisesti, vaikka onkin löysän mallinen. Rakkautta ensisilmäyksellä :) Uskon, että tulette sen pian päällä näkemään.

Loppuun miun on sitten ihan pakko pahotella noiden kuvien surkeaa laatua. Todella kökkösiä taas kerran. Suunnitelmissa olisi kuitenkin koittaa saada se flickr tili pystyyn. Sellaisia huhuja kuulin, että flickriin ei saisi laitettua kamalan paljoa kuvia kun tilaa on niin vähän, mutta mahtaako tuo pitää paikkaansa? Käyttökokemuksia ja ohjeita otetaan edelleenkin vastaan :)

-Marianne-

5 kommenttia:

 1. ihan tosi ihania löytöjä! :)

  VastaaPoista
 2. Mie oon ainakin ollut tyytyväinen Flickriin. Miulla oli aiemmin et mahtui vaan 200 kuvaa, mutta nyt se on muuttunut silleen et tilaa on 1 TB eli tosi paljon, itellä on omalla tilillä vajaa 900 kuvaa, eikä ees 1 % tilasta käytettynä kun muokkaan kuvien kokoa vähän pienemmäksi. Miun mielestä tuo oli myös helppo oppia käyttämään. Valitsee kuvasta oikean koon ja sitten kopioi HTML-koodin ja liittää sen blogiin, pitää vaan muistaa valita kirjoitusvaiheessa HTML sen Luo-kohdan sijasta.

  Toivottavasti näillä ohjeilla pääset eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tuhannesti! Tämä selkeytti paljon!

   Poista
  2. Jep, pitää paikkaansa, kuvia mahtuu älyttömästi!

   Poista